Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért nem küzdötök már...

Fiúk, miért nem küzdötök már egy lányért?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani, hogy szidjátok a lányokat, pénzéheseknek, ribiknek tituláljátok őket. Sok lány tényleg ilyen is. De miért van az mégis, ha jön egy másik lány, aki lehet kevésbé kidolgozott alakú és inkább kicsit átlagosan öltözködik, viszont odaadó, gondoskodó és szerető társ; akkor ti mégis inkább azt a lányt választjátok, aki csak kihasznál titeket, csak a pénz és a külsőségek érdeklik, a belső világotok és ti magatok nem? Mindig mondjátok, hogy ha lenne egy ilyen lány, aki szeret titeket, akkor a tenyereteken hordoznátok, stb., de sajnos az összes eddigi tapasztalatom és más kapcsolatait is elnézve azt mutatják, hogy nem. Nektek nem az a lány kell, aki szeretne titeket, hanem pontosan az, aki csak kihasznál titeket, egy rendes lányért eszetekben sincs küzdeni.

2014. okt. 9. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezőjére tudnék számtalan tapasztalatból merített példát mondani, és hidd el, nem pusztán személyes és egyedi esetek ezek, másoknál pontosan ugyanazt a sémát látni. Sosem az agyatlan, divatmagazinon nevelt konzumnővel lesz gond, mert ha valaki leáll velük beszélgetni és akár csak két percet is végigszenved, onnan legalább pontosan tudni fogja róla, hogy a későbbiekben mégis mire számítson.

Egész egyszerűen azért, mert már a kezdetektől fogva nyilvánvaló, egy ilyen mentalitású nő alkalmatlan lenne egy tartalmas és érzelmi alapú kapcsolatra.

Se képesség, se szándék.

A gond éppen ezért nem velük lesz, hanem az értelmes, látszólag szeretetre méltó és normális nőkkel, mellettetek lehet a legtöbbet és legnagyobbat csalódni. Akkor most én is írjak ki egy sztereotíp kérdést, és írjam le mindazt, amiért szerintem meg veletek, a ti párkapcsolati hozzáállásotokkal vannak súlyos bajok? Amiért fennhangon mondjátok, mennyire szeretnétek és igénylitek az őszinte törődést, de viszonozni vagy megbecsülni már képtelenek vagytok?

Mert ha csak a saját szemszögemből nézném, itt lenne a legnagyobb baj. Hozzád hasonlóan ezrével panaszkodnak lányok, amiért még sosem futottak bele egy tisztességes férfiba. De ha egyszer már ránk találtok, ha már nem kell küzdenetek értünk, onnan értékelni sem vagytok képesek. Hozzászoktok a törődéshez, az odaadó szeretethez, és kihátráltok. És hidd el, sosem felszínes, sekélyes értékrendű lányokkal ismerkedtem, ahogy én sem választottam még soha külső alapján. Az, hogy egy lány milyen ruhát választ, milyen a testalkata, mi a vallása, végzettsége, vércsoportja, ezek sosem voltak mérvadóak számomra, ezek semmit sem adnak hozzá a másik jelleméhez. Mégis, bíztam és bizalmat kértem, és folyton csalódtam.

Kinek van akkor igaza? Egyikünknek sem.

Mert mindketten csak általánosítunk a kudarcaink és összetört szívünk miatt. Minden panasz és minden ujjal mutogatás ugyanonnan fakad, ez sehova sem vezet. Inkább tiszteletet kell/kéne adni annak a pár elenyésző kivételnek, nem pedig látatlanul is ugyanúgy közös kalap alá venni azokkal, akikre haragszol.

26/F

2014. okt. 9. 19:26
 22/27 anonim ***** válasza:

kérdező hagyjad már magad,neked sem sok emberi értéked lehet, akkor nem dobálnának jobbra-balra vagy te nem olyat keresel,akkor meg megérdemled :)

minden tucat sorolja hogy ő mennyire más,meg ő nem olyan mint a többi,nem olyan,ez igaz! ő színeszi kicsit :) ennyit erről. :))

2014. okt. 9. 19:40
 23/27 anonim ***** válasza:

"viszont odaadó, gondoskodó és szerető társ; akkor ti mégis inkább azt a lányt választjátok, aki csak kihasznál titeket, csak a pénz és a külsőségek érdeklik, a belső világotok és ti magatok nem?"

Azt hiszem a lényeget te magad is leírtad. Nem társat keresnek, hanem egy olyan csajt, akit meg lehet dugni, és nem kell különösebben lelkizni, vagy ilyen intim dolgokba belemenni vele. Ennek több oka is lehet, mint pl: nem érdekli az embereket annyira a családalapítás, mint régen, vagy nem szeretnék kiadni magukat senkinek, mert kényelmetlen, könnyű megsérülni, vagy nem tetszel nekik, vagy bármi egyéb...

2014. okt. 10. 01:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Draga Kerdezo,

annyi butasagot hordtal itt ossze, hogy kezd szorakoztato lenni. A bio taplalekkiegeszitonel, ami nalad ugy szerepel mint a szellemi es erkolcsi nagysag attributuma, konkretan felrohogtem :)

A valasz nagyon egyszeru: a hiba a te keszulekedben van. ertem en hogy te ilyennek latod magad, egy termeszetes szepsegnek, aki csupa kellem es báj, a valosagban meg valoszinuleg nem ilyen vagy.

Ferfikent azt mondom neked, hogy kuzdunk mi, de csak olyanert akiert erdemes. Es persze a magunk modjan.

38F

2014. okt. 10. 07:00
 25/27 anonim válasza:

Ne általánosíts minket! :( Páwákra meg a többire gondolsz,ezek ugyan azt csinálják a lányokkal,mint a kihasználós lányok a fiúkkal.

Én személy szerint Július 6 óta úgy vagyok,hogy nem telik el nap úgy,hogy annak minden órájában,percében és másodpercében,de még annak a töredékében is ne rá gondolnék :( Sajnos vége lett. 3 hónapja küzdök azért,hogy visszaszerezzem,de sikertelenül eddig. Majdnem minden éjjel sírva alszom el. Amíg el nem alszok rá gondolok,amikor felkelek ő az első gondolatom. Nem tudok nélküle élni. Ha tudnám,hogy a jövőben nem lehetek mellette,inkább ne legyen számomra jövő... Az a k*baszott távolság...

Kitartás minden ilyen srácnak,akik hasonló helyzetben vannak!

2014. okt. 11. 01:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Túl sokszor van báránybőrbe bújva a farkas.
2015. márc. 15. 16:28
 27/27 anonim ***** válasza:
"rendes lányért eszetekben sincs küzdeni" Ők is épp úgy leszarják az átlagos hapikat, ha nem jön be nekik, mint a menők, ezért sose küzdöttem, akiért küzdeni kell, megette a fene.
2015. okt. 22. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!