Szingliként a hétvégék Nektek mivel szoktak telni?
Ismerkedni a Tinderen lehet csak, de nagyjából 0%-ék esély van egy jó match-re, szóval a fenti kérdés fogalmazódott meg bennem, mert jobb szeretném értelmesen eltölteni a szabadidőmet, ha már egyedül kell azt megtennem.
Köszi a tippeket, leírt tapasztalatokat. 28f
Doglalkozz a hobbiddal, meg azzal, amit szeretsz. Mi semmit nem tudunk rólad, így alap dolgokst leszámítva "opvass, filmezz, tanulj valamit...) csak annyi marad, hogy foglalkozz a hobbijaiddal. Az, hogy mi "értelmes", azt meg ember válogatja.
De ha egyet mégis ki kell emelnem:
Ha nem játszol valaminhangszeren még, akkor remek alkalom elkeudeni, mert az internetről magadtól is elég gördülékenyen juthatsz előre és az árak/lehetőségek hihetetlenül kedvezőek, akár csak ha az elmúlt 20 évre tekintunk vissza (én másfél éve kezdtem el gitározni például)
Hát én most vagyok túl egy szakításon, még keresem hogy mit tudnék csinálni. A terv ah hogy takarítok, zőzök valamit, edzek, és tanulok.
24F
Túrázás! Mindenfelé.
Most mondják az első havat is 😍😍
Rohadtul nem csak a Tinderen lehet ismerkedni...
Egyébként én elkezdtem levelezőn egy egyetemet, hogy ne unatkozzak. 😀 Azóta hétvégén vagy suliban vagyok, vagy tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!