20 éves szingliként pasinál aludni egy idézőjeles buli után? Tényleg szégyen?
Volt egy kérdésem, amiben említettem ilyesmit és privátban elég csúnya megjegyzéseket kaptam, gondolom el tudjátok képzelni.
A sztori egyébként az volt, hogy volt egy haveri összejövetelünk egy kocsmába. Este szakadt az eső, hajnal fél háromkor távoztunk, a srác (aki amúgy a társaság része volt, tehát nem akkor ismertem meg) találkozó helyszínétől kb öt percnyire lakott, felajánlotta, hogy menjek fel hozzá estére, mert a koliba amúgy vissza kellett volna sétálnom(mert akkor már nem jár a villamos), ami fél órányira van. Szerintem annyira nem furcsa gesztus, hogy valaki nem akarja, hogy hajnali kettő és hajnali három között, szakadó esőben egyedül sétáljak 30.40 percet.
Én meg a kérdés után itt gyakorin privátban megkaptam az este folytatásával kapcsolatos feltételezéseket primitív módon, meg hogy ebbe nem kellett volna belemenni, meg ilyenek. Meg, hogy a helyemben nem aludtak volna olyan fiúnál, aki nem a párjuk, mekkora k. vagyok, stb.
20 évesen, ráadásul szingli vagyok, meg se csaltam senkit, azt meg csak nem is említettem, hogy mi történt a srácnál, erre kapom itt a felháborodásokat. Most ez tényleg ennyire gáz dolog volt?
Dehogy gáz. Még ha történik is vmi, akkor sem. Élvezd az életet.
Persze, ha mindketten szinglik vagytok :)
Ráadásul jobb, mint éjszaka közepén bőrig ázni, meg ki tudja merre járni egyedül, éjszaka. Biztonságosabb,így, hogy ismerős.
Én ilyen kocsmázás után a társaság olyan srác tagjával mentem haza, akit én nem, csak a többiek ismertek :D (És nem aludni).
Azt sem éreztem gáznak, azt csinálsz, amit Te jónak látsz, a gyakorin lévő erkölccsőszöket meg nem kell figyelembe venni, itt sok ember elő tudja adni Teréz anyut.
A srác figyelmes volt, vagy szeretett volna valamit, egyik sem számít, ha neked megfelelt az az este, akkor jól tetted :)
Tök mindegy mit gondolnak vagy pletykálnak rólad, sz-rd le.
Én azt sajnálom, hogy nem előbb tettem így.
Független vagy, nem tartozol te senkivel sem beszámolóval, ha dugtál volna vele, egészségedre, a te életed. Ha napi 10 pasival bújsz ágyba ahhoz sincs senkinek semmi köze.
Tőled mikor kérnek véleményt a környezetedben arról, hogy jól cselekszenek-e, vagy hogy te mit szólnál hozzá?
Ha mindenkire rá lenne írva mit tesz vagy tett, tuti te is meglepődnél.
Az ilyen emberek csak akkor találják meg a másikat amikor bele kell pofázni a másik életébe, ha szarul érzed magad, vajon ezek közül az emberek közül, majd hányan nyitják rád az ajtót aggódva, és megkérdezik-e egyáltalán, hogy mi a baj? Miben segíthetek?
De erre majd idővel te is rájössz.
Mondjuk nem írtad, hogy lány vagy, de így sem probléma.
Ha esetleg a szándékotok nagyon nem egyezett volna, akkor lett volna baj.
A srác amúgy jól döntött.
Annyi eltűnés van.
Ha én mennék egy társasággal valahová, én sem hagynám, hogy egyedül menjen haza valaki a mai világban, pláne egy 20 éves lány.
Így volt biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!