Tényleg szégyen ha egy lány berúg?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy mindennap a sárgaföldig vedelne hanem egy buliba többet iszik a kelleténél, szédeleg, elfelejti mi történt stb. Én úgy gondolom inkább most éljék ki magukat a fiatalok, igyanak, bulizzanak és ne 30évesen bánják meg, hogy annyi volt a fiatalságuk, hogy a társadalom (főleg fiúk) elvárásai miatt nem tudták kiélni magukat. Egy 20 éves barátnőm szerint visszataszító egy fiú számára ha berúgva lát egy lányt, de én tényleg nem értem, hogy ebben a korosztályban miért lenne szégyen ha kimaradnak neha2022. máj. 4. 17:57
1/8 anonim válasza:
Egy húszéves barátnő ugyanmár honnan a vérből tudná, hogy mi visszataszító egy fiú számára?
2/8 anonim válasza:
Èn már 2X 20 is elmúltam, de ez már az èn fiatalkoromban sem volt szègyen.
3/8 anonim válasza:
Nem. Sokkal gázabb az örökös megfelelniakarás és decenskedés.
4/8 anonim válasza:
Tud gáz lenni a részegség*, de szerintem itt nem számít, hogy milyen nemű vagy.
* Örökre beégett a retinámba ahogy a gólyabulin egy csaj beterpesztett 30 ember előtt és a földre húgyált. De igazából csávó is lehetett volna, nem lett volna jobb.
5/8 anonim válasza:
Nem szégyen,de nem is ajánlanám mert lányoknál veszélyesebb ez mint fiúknál. Csak nehogy arra ébredjen hogy lehúzták róla a nadrágot.
6/8 anonim válasza:
Vannak férfiak akiknek a szemében ez nem nőies hanem szánalmas.
És vannak férfiak akik szinten isznak buliznak vagy drogoznak, nekik meg bejön.
7/8 anonim válasza:
Hat inni nem szegyen, de berugni, lealjasodni igen
Az egy ferfinal is az, bar naluk kicsit mashol van a merce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!