Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 20 éves szingliként pasinál...

20 éves szingliként pasinál aludni egy idézőjeles buli után? Tényleg szégyen?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdésem, amiben említettem ilyesmit és privátban elég csúnya megjegyzéseket kaptam, gondolom el tudjátok képzelni.

A sztori egyébként az volt, hogy volt egy haveri összejövetelünk egy kocsmába. Este szakadt az eső, hajnal fél háromkor távoztunk, a srác (aki amúgy a társaság része volt, tehát nem akkor ismertem meg) találkozó helyszínétől kb öt percnyire lakott, felajánlotta, hogy menjek fel hozzá estére, mert a koliba amúgy vissza kellett volna sétálnom(mert akkor már nem jár a villamos), ami fél órányira van. Szerintem annyira nem furcsa gesztus, hogy valaki nem akarja, hogy hajnali kettő és hajnali három között, szakadó esőben egyedül sétáljak 30.40 percet.

Én meg a kérdés után itt gyakorin privátban megkaptam az este folytatásával kapcsolatos feltételezéseket primitív módon, meg hogy ebbe nem kellett volna belemenni, meg ilyenek. Meg, hogy a helyemben nem aludtak volna olyan fiúnál, aki nem a párjuk, mekkora k. vagyok, stb.

20 évesen, ráadásul szingli vagyok, meg se csaltam senkit, azt meg csak nem is említettem, hogy mi történt a srácnál, erre kapom itt a felháborodásokat. Most ez tényleg ennyire gáz dolog volt?

2022. szept. 28. 22:22
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
96%
Semmi probléma nincs vele. Anno nálunk is aludt egy lány, pedig mi 4-en voltunk lakótársak (mindannyian fiúk). És semmi nem történt.
2022. okt. 3. 07:29
 12/15 anonim ***** válasza:
3%
Jézusom, ez nagyon gáz volt. Kis céda.
2022. nov. 5. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Azt csinálsz amit akarsz. Miért ragadsz le névtelen, arctalan, ismeretlen alakok feltételezésein? Ha dugtatok, ahhoz sincs köze senkinek, szóval nem értelek.
2023. márc. 13. 01:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj olyan rosszindulatú emberek vannak itt akik rád vetítik ki a saját frusztráltságulat.

Én ezért nem szoktam már ide kérdést posztolni mert van két ember aki normálisan tud válaszolni a többi meg egy igazi hipokrata, meg felveszik ezt a stílust, mint hogyha mindenkinél felsőbbrendűek lennének, akik mindig mindent jól csinálnak soha egyszer nem hibáztak stb..

Szóval ne foglalkozz az ilyenekkel. 20 évesen az a lényeg hogy a meg hogy tapasztalatokat szerezz, hogy aztán ne 40 évesen csináld ugyanezt 😅

2023. márc. 13. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14. sokszor én is ezért utálok ide feljönni, mert itt vezetik le a dühüket és trollkodnak, a saját tapasztalataikból és ip cimből azt hiszik ismernek itt bárkit is. És azt is elfelejtik, hogy ez nem társkereső
2023. márc. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!