Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki nem szingliként megy...

Aki nem szingliként megy bulizni annak nem az a hátsószándéka, hogy ismerkedjen?

Figyelt kérdés
Túlságosan rosszhiszemű vagyok?

okt. 31. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy. Azért megy
okt. 31. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Én szingliként sokszor megyek bulizni úgy, hogy egyszerűen csak jól akarom érezni magam, és nincs semmi más cél. Persze ha adódik valami lehetőség, adott esetben nyilván kihasználja az ember, de nem ilyen céllal indulok el, és általában aktívan nem is teszek érte. Max ha látom hogy bejövök valakinek, "hagyom magam".
okt. 31. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, aki hosszútávú kapcsolatban van az nem bulizhat soha többé? Ált azért megyek, hogy jól érezzem magam.
okt. 31. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Szóval aki nem szingli, már nem is érezheti magát jól? Az poshadjon meg a 4 fal közt?
okt. 31. 12:50
 5/9 Metionin ***** válasza:
100%
Sosem ismerkedési céllal mentem szórakozni, hanem azért, mert szórakozni akartam.
okt. 31. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ismerkedési szándekkal megy egy normális, párkapcsolatban lévő ember.

Hanem együtt szórakozni a párjával.

okt. 31. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:
És ha kifejezetten a párját otthon akarja hagyni és csak a barátaival menne?
okt. 31. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szingliként sem azért megyek, hogy ismerkedjek.
okt. 31. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szingliként sem ismerkedtem meg buliban soha senkivel. Tombolni megyek, nem bagzani.
nov. 1. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!