Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?
Az nem lehet, hogy túl komoly vagy és ugyanezt várod el a férfiaktól is? Magamból kiindulva engem lenyűgöz, ha egy nő önálló és független és nem az apapótlékot látja bennem. Viszont taszít, ha mindenféle követelményeket támaszt elém.
32F
az, hogy nem vagy jó nő.
úgy van, marhaság az a mondás, azt csak a komplexusos buta nők találják ki maguknak, akik sikertelenek.
az értelmes férfi nem "fél a jó nőtől", hanem nagy ívben elkerüli a rossz nőt. az, hogy alaptalan bókokkal halmoznak el, vagy nem akarnak megbántani, vagy jeleknek értelmezed a semmiket, nem alap.
az is lehet, sőt, ez a valószínű, hogy viszonylag jól/feltűnően nézel ki, de unalmas vagy, hibás a személyiséged, ezért lépnek le, miután megismernek.
másik oka lehet még, hogy nem mozogsz olyan körökben, ahol ismerkedni lehet, tehát szociálisan inaktív vagy.
önismeret, önfejlesztés, ismerkedés.
"Mégis ez a "nagyon okos, nagyon szép nő" itt kérdezősködik... Vonom kétségbe az okosságom :)"
ha hajlasz az önkritikára, az jó jel. szerintem itt önismereti hiányosságra utal a kérdezősködés.
Pimbula, komolynak komoly vagyok, és igen, vannak elvárásaim a pasik felé, de ezek nem konkrét elvárások. Ahogy én jellemezni tudnám magam, röviden csak ennyi: mindig tudom, mit akarok, mindig tudom, mi a célom és el is érem azt, határozott vagyok és soha meg nem hátrálok. Gyűlölöm a hazugságot és annak minden formáját, az úgynevezett kegyes hazugságot is. Az embereknek ott segítek, ahol tudok, mert nem bírom elviselni a szenvedést, ha tudok, ha emberileg lehetséges, én biztos segítek. Legyen szó bármiről, anyagi, vagy testi- lelki bajokról.
Mindezekért cserébe nem várok el semmit, de! Elvárom azt, hogy egy ember mindig minden körülményben EMBER legyen.
14- es (azt hiszem, ez már marad így:) : a kötekedőkkel nem foglalkozom, rég megtanultam immunissá válni a leginkább önmagukat gyűlölő lelki nyomorékokra :)
Nézd, mennyien vannak, akik kötekedés, sértegetés nélkül tudnak építő jellegű "kritikát" írni. Őket így látatlanból ismeretlenül is a nagybetűs EMBEREK közé sorolom, a többi részemről: no comment.
Jó nő, anya, független: Ha ezeket kiemelem + olvastam az írásaid, a személyiséged kicsit 'ijesztőnek' tűnik így elsőre. A fejemben nem olyan ember állt össze aki párt akar magának, inkább egy apa figurát a gyerek mellé aki viszont nem tud eléggé érvényesülni. És ezt ne vedd ítélkezésnek, mert nem az, de pl. amikor az ember könyvet olvas a kis részekből elkezd össze állni egy ember előtte.
A kalapomat tenném rá, hogy első benyomásra a férfiak szemében túl soknak tűnsz akit nem tudnak kezelni, néha a több kevesebb és a kevesebb több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!