Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Állítólag jó nő vagyok, még...

Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, azt érezteti velem, hogy jó nő vagyok, sőt, a "nagyon jó nő kategóriába" szoktak "sorolni", mégis évek óta egyedül vagyok. A pasik hol nyíltan, hol diszkrétebben ugyan, de tudtomra adják, hogy érdeklem őket, de amikor arra kerülne a sor, hogy lépjenek, hát... Lépnek. Ki az életemből. Nincsenek barátaim, barátnőim, miért van ez így? Soha nem vettem el senki pasiját, ezért nem haragudhatnak rám a nők, soha nem vertem át senkit, mégis kerülnek. Egyszer egy nagyon "okos" ember azt mondta, azért nem mernek konkrétan közeledni a pasik hozzám, mert önellátó vagyok, a pasik FÉLNEK(!!!) az ilyen nőktől, megijeszti őket. Ezt marhaságnak tartom. Ha más nyakán élnék, akkor meg az lenne a baj.
2014. aug. 3. 00:36
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy túl komoly vagy és ugyanezt várod el a férfiaktól is? Magamból kiindulva engem lenyűgöz, ha egy nő önálló és független és nem az apapótlékot látja bennem. Viszont taszít, ha mindenféle követelményeket támaszt elém.

32F

2014. aug. 3. 11:41
 42/56 anonim ***** válasza:
53%

az, hogy nem vagy jó nő.

úgy van, marhaság az a mondás, azt csak a komplexusos buta nők találják ki maguknak, akik sikertelenek.

az értelmes férfi nem "fél a jó nőtől", hanem nagy ívben elkerüli a rossz nőt. az, hogy alaptalan bókokkal halmoznak el, vagy nem akarnak megbántani, vagy jeleknek értelmezed a semmiket, nem alap.

az is lehet, sőt, ez a valószínű, hogy viszonylag jól/feltűnően nézel ki, de unalmas vagy, hibás a személyiséged, ezért lépnek le, miután megismernek.

másik oka lehet még, hogy nem mozogsz olyan körökben, ahol ismerkedni lehet, tehát szociálisan inaktív vagy.

önismeret, önfejlesztés, ismerkedés.

"Mégis ez a "nagyon okos, nagyon szép nő" itt kérdezősködik... Vonom kétségbe az okosságom :)"

ha hajlasz az önkritikára, az jó jel. szerintem itt önismereti hiányosságra utal a kérdezősködés.

2014. aug. 3. 16:08
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem látja senki a fától az erdőt? Tízből hány férfi tartaná el szívesen a nője egyedül nevelt gyerekét is?
2014. aug. 3. 17:11
 44/56 anonim ***** válasza:
Főleg ha jó csúnya, azt hiszi szép, ezt leszámítva pedig ijesztően eszes :D
2014. aug. 3. 20:08
 45/56 A kérdező kommentje:

Pimbula, komolynak komoly vagyok, és igen, vannak elvárásaim a pasik felé, de ezek nem konkrét elvárások. Ahogy én jellemezni tudnám magam, röviden csak ennyi: mindig tudom, mit akarok, mindig tudom, mi a célom és el is érem azt, határozott vagyok és soha meg nem hátrálok. Gyűlölöm a hazugságot és annak minden formáját, az úgynevezett kegyes hazugságot is. Az embereknek ott segítek, ahol tudok, mert nem bírom elviselni a szenvedést, ha tudok, ha emberileg lehetséges, én biztos segítek. Legyen szó bármiről, anyagi, vagy testi- lelki bajokról.

Mindezekért cserébe nem várok el semmit, de! Elvárom azt, hogy egy ember mindig minden körülményben EMBER legyen.

2014. aug. 3. 22:23
 46/56 A kérdező kommentje:

14- es (azt hiszem, ez már marad így:) : a kötekedőkkel nem foglalkozom, rég megtanultam immunissá válni a leginkább önmagukat gyűlölő lelki nyomorékokra :)

Nézd, mennyien vannak, akik kötekedés, sértegetés nélkül tudnak építő jellegű "kritikát" írni. Őket így látatlanból ismeretlenül is a nagybetűs EMBEREK közé sorolom, a többi részemről: no comment.

2014. aug. 3. 22:30
 47/56 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg kevés az olyan férfi, aki az alapszintű felelősség vállalása mellett jól érzi (érzi jól) magát. Bár a korosztályodban kellene találkoznod néha eggyel-eggyel.
2014. aug. 3. 22:42
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Jó nő, anya, független: Ha ezeket kiemelem + olvastam az írásaid, a személyiséged kicsit 'ijesztőnek' tűnik így elsőre. A fejemben nem olyan ember állt össze aki párt akar magának, inkább egy apa figurát a gyerek mellé aki viszont nem tud eléggé érvényesülni. És ezt ne vedd ítélkezésnek, mert nem az, de pl. amikor az ember könyvet olvas a kis részekből elkezd össze állni egy ember előtte.

A kalapomat tenném rá, hogy első benyomásra a férfiak szemében túl soknak tűnsz akit nem tudnak kezelni, néha a több kevesebb és a kevesebb több.

2014. aug. 3. 23:17
 49/56 A kérdező kommentje:
48: a gyermekemnek van apja, aki nagyon szereti, mindent megad neki, akkor megy hozzá, amikor akar, akkor jön hozzá, amikor akar, velem a viszonya szinte baráti. Nem, nem keresek apát a gyermekemnek :)
2014. aug. 3. 23:28
 50/56 A kérdező kommentje:
"A kalapomat tenném rá, hogy első benyomásra a férfiak szemében túl soknak tűnsz akit nem tudnak kezelni"- viszont ebben igazad lehet. De megint ott a miért? Miért vagyok sok?
2014. aug. 3. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!