Nincs senkim, nincs önbizalmam, tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Nincs elég önbizalmam ismerkedni, gyülölöm magamat.
Hobbim se nagyon van, illetve ami volt az előhozza a régi szép emlékeket amitől még rosszabul érzem magam...
Próbálj ki új dolgokat.Mondjuk ha eddig nem rajzoltál,akkor fogj neki,és abban viszont igazad van,hogy a régi dolgokat nem szabad visszahozni. Új hely,új helyzet. Próbálj újítani. Ne utáld magad,mert akkor a többi ember sem fog tudni szeretni. :)
♥
Új dolgokba nem merek belevágni. Az elmúlt időben semmi sem sikerül és akaratlanul is így állok hozzá a dolgokhoz, hogy ÁÁÁÁ ennek is kudarc lesz a vége.
Most majd valaki biztos bekommenteli, hogy pont a hozzállás miatt nem sikerülnek a dolgok. Igen erre én is gondoltam de érdekes módon amikor pozitívan állok hozzá csak még nagyobb csalódás a vége....
Ne add fel! Egy embernek ahhoz, hogy igazán boldog legyen, önmagában kell megtalálnia az egyensúlyát.Mindannyiunk valamiben tehetséges, és te biztosan tudod, ha a lelked mélyére nézel, hogy mi az, csak félsz. A félelem csak az elméd megtévesztése, illuzíója, amivel igenis szembe kell nézned, mert mindannyian, ahogy te is, sokkal erősebbek, és többek vagyunk mint a félelmeink, amiket saját magunk kreálunk. Az is nagyon fontos lenne, ha elengednéd a múltat, mert addig képtelen leszel új színben látni a világot. Az élet pofonjait azért kapjuk, mert ahol a sérelem ért, ott kell megerősödnünk. "ott, ahol erős vagy, nem tudnak bántani"
Nem a másik ember véleménye, a fontos, hanem az, hogy te tudd ki vagy, és mit akarsz az életben. "az emberek önmagukról mondanak vélemény, amikor másokat kritzálnak, és ítélnek meg." Ami még nagyon fontos, hogy tudd,:Isten csak akkora terhet tesz a hátadra, amit tudja, hogy elfogsz bírni! miért? Mert megerősödsz, és győztesként lépsz tovább,az életben, bölcsebben, és éretteben látod az életet, a kapcsolataidat, és önmagadat is. A pszhiológus nem gyógyít, sem a gyógyszerek! nem egy szakember(aki nem az)és nem a gyógyszerek(ami csak függőségeket, és betegségeket okos később)fogja megoldani a lekünkben elnyomott, vagy rosszul feldolgozott érzelmeinket, hanem csakis saját magunk! ez egy nagyon kemény út(befelé),de érdemes elindulni,mert nem veszteni, hanem győzni fogsz!!!
Szerintem a korom ebben a kérdésben teljesen irreleváns, 18 már elmúltam pár éve ha ez segít valamit.
Utolsó kommentelő: Istenről és a ki**szott terheiről csak annyit, hogy 10. születésnapi ajándéknak elvette tőlem édesapámat és ennek hatására a családom is tönkrement. Azóta vagyok teljesen egyedül. Szóval számomra isten nem létezik, ha mégis akkor ez úton is szeretném kérni, hogy hagyjon békén, egy életre elegem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!