Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?
Szeretnék kérdezni egy "gonoszat". (Esetleg hülyét.)
Saját magadra is vonatkozik, hogy … nagyon jó a kommunikációs készségem, megértő vagyok, humoros, okos, jó megfigyelő, intelligens … ?
Ébren vagy még ?
( A 9-10-11 is én vagyok. Ne tévesszen meg a 70% os értékelés ! )
Szeva te jo no:-)
A valaszaim nem fognak annyira tecceni.
1. Aki ugymond "jo no" a mai kor felfogasa alapjan, az valojaban akarmennyire okos is, es jo a kommunikacios keszsege, megsem fog kelleni olyan ferfiaknak, akik mar ismerik sajat magukat es erettek agyilag.
2. A napokban olvastam egy cikkben, hogy egy kemenyen milliardos kulfoldi ferfi annyira elfoglalt, hogy nem ert ra maganak feleseget VENNI:)) ezert megbizta az embereit, hogy keressenek neki valakit, aki: kedves, szereny es artatlan, termeszetes szemely. Mert o ilyet akar maganak venni. Ez is mutat valamit, hogy amikor egy komoly ember akar maganak egy tarsat hosszutavra, akkor MILYET keres.
3. Tehat a mai kor divatja szerinti nok, ugye a nagypofaju, fuggetlen, uralkodo tipusok akarmennyire is vannak onmaguktol elszallva valojaban megsem kellenek senkinek. Esetleg olyan kisfiuk szaladnak utanuk, akik eretlenek, nem ismerik magukat es a sajat erzelmeiket sem tudjak kezelni. Ez kortol fuggetlen dolog, mert egy idosebb pasas is lehet ilyen, marmint meg mindig eretlen es gyerekes, de egy fiatalabb ferfi is lehet ennek az ellenkezoje, ha szerencseje van es mar van megfelelo Bolcsessege sajat magaval kapcsolatban.
4. Nekem is az a tapasztalatom, hogy azokkal valami nem stimmel, akik ugymond "jo nok". Ez szinte mindig igy van. Vagy a hiszteria, vagy az akaratossag, vagy a Megbizhatatlansag....vagy a tulerzekenyseg, de mindig valami elojon naluk.... Ez meg akkor is igy van, ha jo veluk egy idejig elbeszelgetni, mert egy ideig jo, az biztos. De egy ido utan elojonnek a dolgok. Van egy olyan jelenseg is naluk, hogy sajat maguk iranti incidensekre nagyon erzekenyek tudnak lenni, de amikor ok okoznak a masiknak kellemetlensegeket lelkileg azt eszre sem veszik, mert ugye ok " jo nok":-)
5. Termeszetesen ezeket nem direkt RAD mondom:-) hiszen nem ismerlek, csak nehany dolgot mondtam el, amiket en tapasztaltam, lattam vagy kozeli ismeroseim tapasztaltak es elmondtak...
Szerintem a mai vilagban egy igazan nyero no az egy nem annyira alomszep, huuuude szexi jo no, akivel meg akar beszelgetni is lehet jokat, hanem egy:
B-pont: atlagosan szep, egyszeru, jo ertelemben vett szereny (tehat nem azert szereny, mert betegsegek okozzak nala a latszat-szerenyseget), kedves, anyatipusu csaj (akibol jo anya lesz kesobb)....Az ilyenek hosszutavra, IGAZ kapcsolatokra kellenek a ferfiaknak, ha a ferfiak ertelmesek:-)) a "jo nok" sokmindenre kellhetnek, de igazan fontos, komoly dolgokra nem....
Szerintem a ferfiak a jo nokben a betegsegeiket akarjak kielni, legyenek azok, akar csak lelki betegsegek:-)) Az olyan Noknek pedig gyurut vesznek, akikrol a B-pontban irtam:-)
Remelem, hasznosnak vetted ezt a valaszt, mert ezek tenyleg igy vannak, megha nem is kellemes olvasni, dehat aki valaszokat keres, az ne csak olyan valaszokat fogadjon el, amiket kellemes olvasni, hanem az IGAZIT is:-)
Kedves Kérdező !
Nehogy elhidd, hogy az áloszép-ség önmagában akadály !!
Szerintem itt is az számít, hogy milyen viszonyban van az illető a saját szépségével és hogyan viselkedik másokkal.
15-ös: Köszönöm, már most látom, hogy többször el fogom olvasni a válaszod. És azt külön köszönöm, hogy kíméletlenül őszinte voltál, díjazom, komolyan :) Kevesen teszik meg durva beszólások nélkül...
Amúgy... Anya vagyok :) És ha van valami az életemben, amiben biztos vagyok, az csak egy dolog: jó anya vagyok :) Gyermekem nap mint nap "bizonyítja" nekem :) És köszöni a sorsnak, hogy ilyen anyja van. Én viszont úgy gondolom, nem neki, nekem kell hálásnak lennem a sorsnak, amiért ilyen gyermekkel áldott meg :)
Szerintem pedig sajnos az ilyen - szerintem értékes - csajoknak az az egy út marad, hogy jól kommunikáljanak saját magukkal saját magukról okosan és intelligensen, jó megfigyeléseket tegyenek önmagukról, tudjanak derülni önmagukon alkalomadtán és persze mindezek mellett legyen megértő is önmagával szemben.
(V. pont, hogy nem sajnos.)
Szerintem ez kutyanehéz, de egyáltalán nem reménytelen !
Szerintem csöppet sem baj hogy igényes vagy.
Egyébként is kinek mi a korai szex.
Vajon hány éves vagy - ha ránk tartozik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!