Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Állítólag jó nő vagyok, még...

Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, azt érezteti velem, hogy jó nő vagyok, sőt, a "nagyon jó nő kategóriába" szoktak "sorolni", mégis évek óta egyedül vagyok. A pasik hol nyíltan, hol diszkrétebben ugyan, de tudtomra adják, hogy érdeklem őket, de amikor arra kerülne a sor, hogy lépjenek, hát... Lépnek. Ki az életemből. Nincsenek barátaim, barátnőim, miért van ez így? Soha nem vettem el senki pasiját, ezért nem haragudhatnak rám a nők, soha nem vertem át senkit, mégis kerülnek. Egyszer egy nagyon "okos" ember azt mondta, azért nem mernek konkrétan közeledni a pasik hozzám, mert önellátó vagyok, a pasik FÉLNEK(!!!) az ilyen nőktől, megijeszti őket. Ezt marhaságnak tartom. Ha más nyakán élnék, akkor meg az lenne a baj.
2014. aug. 3. 00:36
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

A #15 az Te vagy.

Féleírtad sztem.

2014. aug. 3. 02:20
 22/56 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kerdezo:-)

"Amúgy... Anya vagyok :) És ha van valami az életemben, amiben biztos vagyok, az csak egy dolog: jó anya vagyok :)"

Ha ez igy van, akkor az nagyon jo:-) Ha szep is vagy, es jo is veled beszelgetni es meg ez is, amit masoltam, akkor ez azt jelenti, hogy egy kellemes melegseg arad beloled, amit egy ertelmes ferfinek eszre kell vennie, muszaj, hogy eszrevegye:-)

Amugy en ugy latom, hogy a 14-es voltam, es nem a 15-os, ha azt nekem irtad, hogy majd meg elolvasod tobbszor is, amit irtam....

En irtam azt a hosszut es ekezet nelkul, mint most is:-)

2014. aug. 3. 02:23
 23/56 A kérdező kommentje:

14-es, bocsánat a tévedésért :)

Igen, neked írtam és köszönöm újra.

2014. aug. 3. 02:25
 24/56 anonim ***** válasza:

Figyelemreméltó gondolatnak tartom, hogy a ferfiak a jó nőkben a betegségeiket akarják kiélni, de óvatos lennék mégis!

Miért pont csak a jó nőkre koncentrálódna mindez ?

V. miért vonatkozna rájuk jobban, mint az átlagos v. egyszerűbb külső adottságú nőkre ,

És miért pont csak a nőkre ?

2014. aug. 3. 02:25
 25/56 anonim ***** válasza:
No, de úgy tűnik, hogy nem veszik észre azt a bizonyos melegséget illetve nem viszonozzák !
2014. aug. 3. 02:27
 26/56 anonim ***** válasza:

Szóval Kedves Kérdező, oszd meg velünk, légyszi., hogy hány éves vagy, hány éves a gyermeked és mióta vagy egyedül !

Csak, hogy tisztábban lássunk.

(Persze jogod van hallgatni ...)

2014. aug. 3. 02:31
 27/56 anonim ***** válasza:
#24 vagyok. __Természetesen nem a homoszexszuális férfi viszonyra gondoltam, hanem arra, hogy ezt a gondolatmenetet követve ugyanez miért ne vonatkozna a nőkre is a férfiak irányába ?
2014. aug. 3. 02:35
 28/56 anonim ***** válasza:

Én fontos tévedésnek tartom, hogy " ... a "jo nok" sokmindenre kellhetnek, de igazan fontos, komoly dolgokra nem.... "

Jó pasik is leléptek mellőled ?

2014. aug. 3. 02:39
 29/56 A kérdező kommentje:
Egy gyermekem van. 6 éve vagyok egyedül. És ez a gyermek már nem kicsi... :) Innen már sejthető, hogy nem "kislány" vagyok :)
2014. aug. 3. 02:39
 30/56 Tegez válasza:

Ja, ilyen alapon simán ide lehetne írni, hogy .... a jó pasik sok mindenre valók, de komoly kapcsolatra nem igazán ...

Micsoda jó kis megtévesztő általánosítás.

2014. aug. 3. 02:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!