Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?
A #15 az Te vagy.
Féleírtad sztem.
Kedves Kerdezo:-)
"Amúgy... Anya vagyok :) És ha van valami az életemben, amiben biztos vagyok, az csak egy dolog: jó anya vagyok :)"
Ha ez igy van, akkor az nagyon jo:-) Ha szep is vagy, es jo is veled beszelgetni es meg ez is, amit masoltam, akkor ez azt jelenti, hogy egy kellemes melegseg arad beloled, amit egy ertelmes ferfinek eszre kell vennie, muszaj, hogy eszrevegye:-)
Amugy en ugy latom, hogy a 14-es voltam, es nem a 15-os, ha azt nekem irtad, hogy majd meg elolvasod tobbszor is, amit irtam....
En irtam azt a hosszut es ekezet nelkul, mint most is:-)
14-es, bocsánat a tévedésért :)
Igen, neked írtam és köszönöm újra.
Figyelemreméltó gondolatnak tartom, hogy a ferfiak a jó nőkben a betegségeiket akarják kiélni, de óvatos lennék mégis!
Miért pont csak a jó nőkre koncentrálódna mindez ?
V. miért vonatkozna rájuk jobban, mint az átlagos v. egyszerűbb külső adottságú nőkre ,
És miért pont csak a nőkre ?
Szóval Kedves Kérdező, oszd meg velünk, légyszi., hogy hány éves vagy, hány éves a gyermeked és mióta vagy egyedül !
Csak, hogy tisztábban lássunk.
(Persze jogod van hallgatni ...)
Én fontos tévedésnek tartom, hogy " ... a "jo nok" sokmindenre kellhetnek, de igazan fontos, komoly dolgokra nem.... "
Jó pasik is leléptek mellőled ?
Ja, ilyen alapon simán ide lehetne írni, hogy .... a jó pasik sok mindenre valók, de komoly kapcsolatra nem igazán ...
Micsoda jó kis megtévesztő általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!