Állítólag jó nő vagyok, még sincs senkim, mi lehet a baj velem?
Gyuszek, ezt irtad:
"A normálís, egészséges férfinak meg nem nagyon van olyanra szüksége."
Ezzel nem tudok teljesen egyeterteni, persze ertem, amit irsz es azt is ertem, hogy gondolod, de megsem ertek egyet:-)
Mert lehet, hogy van olyan egeszseges ferfi, akinek jo, ha van egy olyan ugymond "Jo No" az eleteben, aki baratja, lelki tarsa, partnere valamiben, akivel jol el tud beszelgetni az elet kulonbozo dolgairol.... Mindezekbol lehet, hogy kialakul valami mas is kesobb:-), de ez nem minden esetben torveny. Es megegyszer mondom: egeszseges ferfirol beszelek, tehat nem arrol, aki mondjuk a ferfiakat szereti es ezert a "jo nore" nem nokent tekint. Velem konkretan megtortent, hogy egy az en szememben "Jo No"-vel kialakult egy ugymond lelki kapcsolatom, lattam en, hogy jo csaj volt, gondoltam is dolgokat, nem mondom, hogy nem....es megis inkabb abba az iranyba huztam, hogy a "hugomnak" tekintsem, akit szeretek es segitek neki, ha tudok.... 8 evvel volt fiatalabb nalam, en 38 vagyok:-) De neki sajnos ez annyira, de annyira nem volt eleg, hogy nagyon erosen megsertodott. Marmint az volt a baj, hogy en maskeppen szerettem ot, mint o engem. En MINDIG inkabb az embert kerestem benne, pedig hat ez nem divat a mai ferfiak szamara... Sot: talan hihetetlen is. De en akkor is az embert kerestem benne, akivel jol ki lehetne jonni es beszelgetni, mert velem lehet...egy ideig vele is lehetett, de miutan nem kertem meg a kezet, ezert VEGLEG befejezte velem es meg az ugymond barati vagy testveri kapcsolat lehetoseget is eldobta. Tudom, hogy belepusztult a fajdalomba lelkileg, de akkor is megcsinalta.... Szomoru dolgok vannak. Azert akartam vele inkabb emberi jo kapcsolatban lenni es lelki tars lenni, mert TUDTAM, hogy abban jobb lettem volna NEKI, mint maskepp. Szoval igenis vannak, akik egy jo notol egy jo baratsagot kernek, ha az lehetseges lenne..
Ha most valaki megkerdezne, hogy de miert csak is es kizarolag ugymond "testveri" meg barati kapcsolatot akartam attol a notol pedig jo nonek tartottam mindenfele ertelemben, akkor arra egyszeru lenne a valasz: mert belul ereztem es tudtam is, hogy o nem volt az Igazi, nem voltunk egymasnak "teremtve" - pedig meg vonzodtam is hozza:-)) De az nem minden. Ha erett vagy valamennyire, akkor egy ido utan rajossz, hogy lehet valaki barmennyire vonzo, ha nem a TE Tarsad, akkor ugyse lesz jo hosszutavon. Most hulye vagyok, hogy ezeket leirtam, ugye?:-)
Na mindegy, csak leirtam:-)
Nem vagy hülye :) Egyáltalán nem vagy hülye, sőt! :)
Nagyon megköszönöm neked, ékezetes nélküli 14-es, hogy ma éppen erre jártál, és leírtál nagyon sok mindent :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és azt, hogy nem bántottatok, nem hülyéztetek le, köszönöm, hogy nem sértegettetek.
Mindenképpen több önismeret a kulcs.
Akár ez a "fórum", akár ilyen témájú könyvek, akár jóga, meditáció, önismereti tanfolyam...
Ne add fel és ne is állj meg itt a Gyak.kérd-nél !
A kérdésekre szerintem előbb vagy utóbb mindig megjönnek a válaszok, csak a megfelelő helyen kell feltenni őket.
Szerintem itt mi neked érdemi segítséget nem tudunk adni, csak fölvillantani tudunk dolgokat.
És ne félj változni !
Ne add fel önmagad fontos értékeit, de szerintem, ha az embernek az élete lényeges dologban hosszabb távra megakad (6 év ide tartozik), akkor valamiben muszáj változni és azt azért nem könnyű.
Nagyon szívesen, nekem is jó volt ez a beszélgetés !
Szerintem is jófej lehetsz. Örömmel beállok a "mások szerint" sorba.
Kedves Kerdezo:
"Nem vagy hülye :) Egyáltalán nem vagy hülye, sőt! :)
Nagyon megköszönöm neked, ékezetes nélküli 14-es, hogy ma éppen erre jártál, és leírtál nagyon sok mindent :)"
En is orulok, hogy mindezeket elolvastad:-)) es koszonom, hogy igy allsz a soraimhoz.
Latom, masok itt mar egy kicsit kotekednek is, hogy nekem mi bajom van a jo nokkel, meg arra is ment a celzas, hogy homokos vagyok es kerdezi, hogy a jo pasik is leleptek tolem?
:-)))
Hat en egyaltalan nem mondtam azt, hogy a vilag osszes jo csajaval azok vannak, amiket leirtam, hiszen honnan ismerhetnem az osszes jo not??:-))
Gondolom, van par milliard jo no a foldon, nem volt szerencsem MINDET megismerni. Tehat en csak a velemenyem irtam le altalanossagban.... es tudom, hogy mas erettebb gondolkodasu ferfiak is hasonloan latjak ezeket, mert beszelgetek veluk es elmondjak.
Kerdeztek azt is, hogy akkor a jo pasikban is csak a beteges dolgokat akarjak kielni a csajok? Nem tudom, de nem hiszem. Ebben a dologban a ferfiak es a nok maskeppen mukodnek. Ha valaki nem ert egyet azzal, hogy a jo csajokat altalaban arra hasznaljak a ferfiak, hogy a beteges dolgaikat eljek ki bennuk,akkor az az illeto meg nem biztos, hogy atlatja ezeket a dolgokat. Lehet, hogy a latasmodom egyeni, de biztos, hogy van benne igazsag. Igazabol azt akartam KIEMELNI, hogy amikor egy ferfi hosszutavra szeretne komoly Tarsat talalni, akkor nem biztos, hogy az lesz a fo szempont, hogy a csaj Jo No legyen, sot: biztos, hogy nem.
Meg hat....mi is az a jo no??? Erre lehet adni egy olyan valaszt, amely a mai korban a trendi valasz, es lehet olyan belso dolgokat felsorolni, ami ertekesse tesz egy Not. Ami NOVE tesz egy Not. Az egyik ilyen fontos ertek az anyasag kerdese. Ha egy No jo anya tud lenni, akkor o mar egy Jo No az en szememben. Nyilvan, ha egy 18 eves fiut kerdezel meg arrol, hogy ki a jo no, akkor o mast fog valaszolni:-)) A 18 eves fiu valoszinuleg csak az o szexualis fantaziaja alapjan fogja megkozeliteni ezt a temat, ezert mondtam, hogy sokan csak a beteges fantaziajuk kielesere keresnek ugynevezett: jo not. De aki mar erettebb az mas dolgokat is tud ertekelni egy Noben. A Nok nagyon ertekesek es mi ferfiak elvesznenk nelkuluk:-) Szerintem egy erettebb ferfi is orul annak, ha a No szamara vonzo es ugymond: jo no:-) De ha csak ennyi van meg a lanyban, akkor az tenyleg keves, ha valaki egy normalis kapcsolatot akar. Gondolom, azert ezzel mindenki egyetert. Na, szoval en nagyjabol ezekre gondoltam, amikor meg mereszeltem szolalni:-)
Ja, es persze, hogy "jo pasi" meg nem hagyott el, mert soha nem probalkoztam pasikkal:-)) Es ahogy magamat ismerem nem is fogok.
Azt is kerdezte itt valaki, ha jol olvastam, hogy hany jo csaj lepett mar le tolem....
:-)) Ez erdekes lesz, mert szerintem en nem vagyok ugymond jo pasi ( a mai kor felfogasa szerint nem ) ennek ellenere eddig csak EGY no hagyott el, a tobbiektol en szoktem el vagy leptem le, vagy nem tudom, hogy mondjam:-) Majdnem mindegyik jo no volt:-) Akivel meg igazan jo volt o nem volt annyira jo no (kulsoleg, a mai kor felfogasa szerint). O egy atlagos no volt, viszont nagyon aranyos:-)Es ettol szamomra egy igazan jo nove valtozott, nem csereltem volna le egyetlen ugynevezett jo nore sem:-)
Ezert mar csak nem kapok kopkodest, mert szerintem semmi rosszat nem irtam, ha meg igen, akkor igy jartam:-)
Kedves Kerdezo, irok Neked priviben is, ha nem baj, es ha lesz kedved majd beszelgetni, akkor lehetne skype-on, majd eldontod, hogy akarod-e....de ne felj tolem:-) en ugyanis a neten keresztul nem tudok harapni:-D
Viszont sok jo dolgot el tudnek mondani, ami segithetne vagy elgondolkodtatna. Szerintem tudok ilyesmiket:-)
Tegez:
"...a jó pasik sok mindenre valók, de komoly kapcsolatra nem igazán ..."
Es sok no mondta is nekem mar azt, hogy ebben van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!