Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Talán végezni kellene magammal...

Talán végezni kellene magammal, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok.

Folyamatosan itthon ülök és nincsenek barátaim, kivéve interneten, de ott is csak 1-2. És kilátástalan a jövő. Sok a stressz, meg minden. Feladatokat sem tudok elintézni, nem látom értelmét az életnek ebben a világban, hisz csak iskolában tanuljuk a sok dolgot, aminek semmi értelme, aztán dolgozunk, hogy túl bírjuk élni ezt a csodálatos életet. Van értelme ennek? Szerintem nem sok. Akkor lehetne, ha lenne boldogság az életben, de én mostanában egyre inkább nem találok. Sokat jár az agyam az öngyilkosságon, de még ahhoz is gyáva vagyok. Emberek közt is csak fáradt, sápadt vagyok, de már évek óta. Itthon is, meg akárhol vagyok már automatikusan elkezdek veszekedni a fáradtságtól, meg sosem tudni, hogy mikor jön rám egy újabb dühroham és mikor megyek neki valakinek pl. suliban, ha valami van. De nincs már nagyon kedvem ehhez. Mondták, hogy sportoljak, vagy hobbit találjak, de nem hiszem, hogy attól boldogabb lenne az ember. Hobbiban max kivetíti a lelkét valami felé. Nem tudom, mi legyen. Lehet egyszer elegem lesz és hirtelen véget vetek ennek...

2014. febr. 10. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Menj el egy pszichológushoz, ha magadtól nem tudsz kimászni ebből az egész letargiából, önsajnálatból.
2014. febr. 10. 21:31
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
"Mondták, hogy sportoljak, vagy hobbit találjak, de nem hiszem, hogy attól boldogabb lenne az ember. " b.meg, kipróbáltad, vagy csak a szád jár? Mi lenne, ha a nyivákolás helyett tennél is valamit? Basszus, 18 évesen tied a világ! Csak ki kell nyúlni érte s megragadni. Vagy nem...hiszen mi értelme van?
2014. febr. 10. 21:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Talán igaz
2014. febr. 10. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Elsõ: én is azt írtam volna elsõre, menjen pszichológushoz. De nem hiszi...nem látja értelmét...nincs kedve...csupa negatív megnyilvánulás...
2014. febr. 10. 21:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam különben, de nem segített sokat. Különben itt is látszik, hogy rögtön b*szdmegolni kell. Vagy ti sem vagytok normálisak, vagy csak próbáltok vele segíteni.
2014. febr. 10. 21:37
 6/17 Leella válasza:
Ne tedd meg! Csak abba gondolj bele, hogy a szüleidnek milyen érzés lesz... Az iskolában, otthon mindenki aki rosszat tett veled önmagát hibáztatja majd. Törődnek veled!
2014. febr. 10. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem a kérdező olyan szinten sajnáltatja magát, hogy az valami szánalom és ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy hogyan engedhetik meg egyesek maguknak, hogy ilyen szintre süllyedjenek és kicsit sajnálom is őket, mert amíg fel nem fogják, hogy a legnagyobb gyökérség amit művelnek, addig nem tudnak változtatni a helyzeten.

1. voltam

2014. febr. 10. 21:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Azért abba is gondolj bele, hogy valami oka biztos van. Senki nem tehet róla, hogy milyen lett. Csak növünk és a környezetünk elősegíti, hogy majd milyenek leszünk. Talán pár hónap és máshogy gondolom a dolgokat. Ne ítélj elhamarkodottan.
2014. febr. 10. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem korai lenne még véget vetni az életednek. Talán pár év múlva te leszel a legboldogabb ember, és büszke leszel magadra, hogy most kibírod mindazt, ami gyötör. Ne úgy éld az életedet, hogy mindenképpen értelme legyen, hanem úgy, hogy boldog légy. Egy próbát megér, nem? Az élet egy játék. Bármikor kiléphetsz, de a győzelem sokkal jobb érzés.
2014. febr. 10. 22:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem,én meg 18 éves lány vagyok.Mindig is zavartak azok az emberek,akik azt mondták,hogy ne rinyáljak,meg hogy ne sajnáltassam magam..ezek a szavak nem segítenek,inkább még rosszabb lesz tőle,hisz tudom,hogy az emberek még nevetségesnek is tartanak.
2014. febr. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!