Utálom magam amiért ilyen vagyok! Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Egy introvertált szerencsétlen vagyok! Nem tudok ismerkedni, és magányos vagyok. Nem érdekel semmi, ami mégis, ahhoz hülye vagyok, nincsenek céljaim, nincs életkedvem, az életet is feleslegesnek tartom! Nagyon gáznak tartom magam, egyszerűen mindent leszarok, de közbe mégsem, ezt inkább csak a külvilágnak mutatom, de rohadt érzékeny vagyok. Nem tudok küzdeni, az érettségi a nyakamon, és nem tudok semmit, egyszer már megbuktam akkor is jóindulatból engedtek át pedig egész nyáron készültem a matek pótvizsgámra. Nagyon kéne az a rohadt papír mégse tudok küzdeni, párom is alig tud elviselni állandóan miattam meg a közös jövőnk miatt idegeskedik pedig jobb lenne neki nélkülem (nem is értem hogy nem hagyott még el), én is szeretnék vele jövőt gyereket meg jó melót, de nem tudok küzdeni, és nem értem miért vagyok ilyen, szeretethiányos meg önbizalom hiányos vagyok pedig sokak szerint jól nézek ki, meg mindenhez hülyének érzem magam, egy rakás szerencsétlennek érzem magam. Régen sokat bántottak, meghalt az apám meg még sorolhatnám mennyi szarság ért...Nem tudom hogy másszak ki ebből az egészből, elkeserítő....21/L2014. febr. 3. 15:59
1/5 anonim válasza:
mondjuk ezt a nyafogást ha abbahagynád szebben látnád a világot...nem így kell hozzáállni.Az önsajnálat még sosem oldott meg semmit.De komolyan....
2/5 anonim válasza:
Szia ,en azt szeretnem kerdezni toled mielott valaszolnek,hogy hogyan sikerult osszejonnod a paroddal ha annyira nem tudsz kuzdeni?Marmint neked,hoogy ez osszejott nem lehetsz annyira introvertalt.Biztos sokat tettel azert,hogy osszejojjon ez a kapcsolat.
3/5 anonim válasza:
A hajánál fogva nehezen emeli ki magát az ember (pedig de jó lenne), egy ehhez értő jó szakember (pszichológus vagy pszichiáter) viszont sokat tud formálni rajtad. Ehhez idő kell, lassan alakul át az ember, és nem is lesz belőled superman (abból amúgy is csak egy van). De ki tud téged zökkenteni a mostani gondolkodásmódodból, hogy árnyaltabban és reálisabban gondolkodj magadról és a világról, tudj mit kezdeni a negatív behatásokkal, meg tudj szabadulni rossz berögzülésektől, stb.
4/5 anonim válasza:
"Nem tudok ismerkedni"
...
"párom"
Ha nem tudsz ismerkedni, akkor hogyan van párod???? O.o
Én se tudom mit eszik benned/rajtad...
5/5 A kérdező kommentje:
Neten ismertem meg, neki megtudok nyilni meg minden, az ismerkedést a barátkozásra értettem
2014. febr. 3. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!