Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Elegem van az életemből, nem tudom mit csináljak minden összejött most.

A kezem műtik jövő héten, tüdőgyulladásom van, a csajok kikosaraznak,szüleim válnak.

Kell ennél több?

Menjek pszichológushoz mert teljesen depressziós vagyok.

2014. febr. 6. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Áá ember ezek nem kis problemak keress fel egy szakembert!
2014. febr. 6. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:

EGYÉL BATYUT !

BÁJGLI

2014. febr. 6. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Van kutyád? Derűsebbé tenné az életed, az biztos (tapasztalat).
2014. febr. 6. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Volt kutyám, de 1 hónapja el kellett altatni, mert lebénultak a hátsó lábai.
2014. febr. 6. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Reménykedj benne hogy egyszer minden jobb lesz majd..

de azért pszichológushoz is elmehetsz

2014. febr. 6. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
De komolyan! Ezek nem problémák! Csak pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz! Ne sajnáld magad mert minél jobban sajnálod annál jobban magadbafordulsz! Nem kell ide pszichológus csak egy egészséges életszemlélet kellene! Most rossznak ítéled meg a dolgokat pedig sok ember van akik sokkal kilátástalanabb helyzetben vannak és mégsem érzik úgy hogy de szar az életük! Hanem tesznek érte hogy jobbra forduljon!
2014. febr. 7. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:

"Volt kutyám, de 1 hónapja el kellett altatni, mert lebénultak a hátsó lábai."

Nekem 2 hete halt meg és én is pocsék állapotban voltam (én főleg emiatt). Aztán 3 nap múlva nem bírtam tovább és hoztam egyet a házhoz, nemcsak nekem szépítette meg az életemet, de a család többi tagján is segített.

Te is találj valami elfoglaltságot, ami leköt, amibe energiát fektetsz és aminek értelme van. Pl. valamilyen sport. Futás, testépítés, jóga, mindegy.

Szüleiddel meg próbálj jóban lenni, beszélj a lelkükre, meg tudom hülyén hangzik, de azért emlékezzenek a pozitív dolgokra is, ne csak a rosszra....

A tüdőgyulladásból kigyógyulsz. A kezed rendbe jön. Csajokból meg sok van, majd összehoz a sors egy normálissal is.

2014. febr. 7. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pozitívabban gondolkodni,NEHÉZ,az biztos,de hidd hogy ettől már csak jobb lehet.(most jön :a gyógyulás,túl vagy a kikosarazáson,a szüleidnek valószínű könnyebb lesz(bizonyos szempontból tuti)A kutyád nagyon sajnálom,de már a MENYORSZÁGBAN van.ott is imádják(ezért "csórták" el tőled..:)
2014. febr. 9. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!