Mennyivel könnyebb lenne végezni magammal, mint problémákon rágódni egész életen át?
Inkább úgy mondják, hogy "Mennyivel lenne könnyebb végezni magammal, min...?". Így lesz kérdés a mondatból. Higgy nekem, magyar anyanyelvű vagyok.
A krédésre válaszolva, egyszerűbb lenne. Viszont akkor teljesen ugyanaz lenne, mint a születésed előtt. Nincsen menny. Ha arra számítasz, nem fogsz még csak koppanni se, mert nem fogsz létezni. Amitől létezel, az ott van a fejedben. Tehát maradj a kocsiban, ne lépj elé inkább...
Most így vélekedsz ha tini vagy ez a kor rohadt nehéz. Nekem is voltak öngyilkos gondolataim. amúgy rosszul közelíted meg a dolgokat. Miért kéne problémákon rágódni egy egész életen át?! Sz**d le a XXI.századi ember problémáit és örülj. Cseszd meg másokat a Földön gyilkolásznak és éhenhalnak, gyárban dolgoznak és rabszolgák. Te meg már azt kiátástalanságnak véled, ha pl: reményltelen a szerelem, nincsenek barátaid..Most pedig ahogy A Titok c. könyvben írják. (neten letölthető)
köszönj meg min. 10 dolgot aminek örülhetsz lénylegtelen milyen apróság.Ha pedig beszélni akarsz írd meg az MSN címedet priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!