Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az sem jó ha elégedett vagyok...

Az sem jó ha elégedett vagyok magammal?

Figyelt kérdés

Több osztálytársam panaszkodik a külsejére.A melleire,hasára,narancsbőrre stb.Én pedig nem panaszkodom,próbálom magam olyannak szeretni amilyen vagyok.

Most teljesen kivannak akadva amiért én nem síránkozom.Most akkor mit csináljak?Hogy béküljek ki velük?

2013. dec. 18. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Hagyd a kutyákat ugatni.
2013. dec. 18. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. dec. 18. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó, sokat gondolkodok ezen, hogy a mai világban elfogadottabb utálni a tested, mint szeretni. Sokka több okom lenne a panaszkodásra, mert tényleg picit husi vagyok a többiek mellett, de én így szeretem a testem, alakítgatok rajta magamnak amit szeretnék, tudatosan.

Nem kell bocsánatot kérni azért, mert nem panaszkodsz a tested miatt. Inkább kerüld velük ezt a témát, ne hozd szóba, ne mondj semmit, amikor ők elkezdenek panaszkodni, esetleg dícsérd őket?

2013. dec. 18. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

terelésnek hívom amit tenned kellene.

én napi szinten csinálom.

beszélgetés közben hirtelen témát váltok-pl nézd csak milyen aranyos az-az uszkár.

vagyis elindítasz egy kontrollt,elkezded irányítani a párbeszédet,és ha kellően kitartó vagy akkor a te témádról fognak beszélgetést indítani,nem az övékről,ami jelen esetben a nyafogás.

tehát ne te legyél a behódoló a kontollállt,hanem legyél inkább irányító kontroll gyakorló.

de maradhatsz is a témánál és csinálsz belőle egy viccet,amit magadra vonatkoztatsz,hogy ne sértsd meg a másikat,de leessen neki,hogy téged nem fog elbizonytalanítani és igazából a téma sem fogott meg.

2013. dec. 19. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!