Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 157 cm vagyok és 46 kg,17...

157 cm vagyok és 46 kg,17 éves próbálok fogyózni, de magammal nem vagyok elégedett. Másik is így látják?

Figyelt kérdés
Próbálok fogyózni,18-óra után nem eszek, rendszeresen sportolok, de a hasam valami borzadalom. Mit tegyek a laposabb has érdekeibe? Mostanában nm eszek, nem kívánok semmit, főleg a folyadékot. Ez már étkezési zavar? (hülyeségeket ne)
2013. ápr. 8. 16:35
 1/4 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok, szerintem ne fogyózz. Az a testsúly pont jó, ha változtatni akarsz, akkor csak mozogj és esetleg egyél több zöldséget, kevesebb édességet, de fogyókúrázni szerintem hülyeség és csak rosszabb lesz. Én volt hogy koplaltam azért hogy soványabb legyek és később gondom is volt az evéssel (nem voltam anorexiás, csak a gyomrom elszokott a nagy adagoktól)...
2013. ápr. 8. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Háát igen nekem is ez a bajom szerintem hogy elszokott a gyomrom az evéstő... Most próbálok minél többet enni főleg gyümölcsöt .... Köszönöm szépen aranyos vagy :)
2013. ápr. 8. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de szerintem van némi testképzavarod.

Minek akarsz ilyen súlyból még fogyózni? Jó az alakod, normál a testsúlyod.

Neked csupán formálásra lenne szükséged, de nem fogyókúrára! Vegyél egy alakformáló dvd-t és tornázz rá minden nap. Ha inkább a hasad zavar, akkor vegyél olyat, amiben inkább hasra kell dolgozni.

Az étkezésre ettől függetlenül figyelhetsz, túl sok szénhidrátot és zsírt ne vigyél be a szervezetedbe, de fogyózni tényleg felesleges.

2013. ápr. 8. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fogyóznod kell, hanem normálisan étkezni normális tápanyagokat.
2013. ápr. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!