Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Régen akik 90-es évekbe...

Régen akik 90-es évekbe voltak gyerekek, miért volt szégyen, ha valakinek nem voltak barátai és nem járt sehova szórakozni?

Figyelt kérdés

nov. 9. 22:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#30 Az első 12.000 évben nem volt ilyen, csak az utolsó 20-ban? Az összes elevenszülő utódja sokkolódik?

A terhesség és a születés az élet rendje.

Viszont a "fejlődő" orvostudomány elkezdte életben tartani a 6,5-7-8 hónapra született, igazából életképtelen babákat. A császármetszés divat lett a szűk medencés anyák és nagyfejű gyerekek, vagy csupán a rossz fájdalomtűrés miatt. Nem csak a befordulni képtelenek miatt.

Halmozódnak a hibás gének, az ivóvíz tele gyógy és kábszer maradványokkal.

Még nem nagyon tudjuk, hogy szaporodás képesek-e az autisták, ha csak az egyik, vagy mindkét szülő az és nem tudjuk még, hogy milyen géneket adnak tovább. Felnevelik a súlyos ADHD-s utódokat, és amikor a szülő maghal, a rendszer kilöki őket. A 21. században született autista gyerekek mostanra válnak kamasszá, felnőtté. Családok esnek kétségbe, mert a kamaszuk a pubertás alatt megváltozik üt, harap, rúg, rombol, az ideje 95%-ában kezelhetetlen, ön és közveszélyes.

A Taigetosz ehhez képest empatikus módszer volt.

nov. 18. 00:48
 32/33 hgwell ***** válasza:
#31 én egy vállalkozást indítok nemsokára ahol különböző biztonsági méretekkel foglalkozok minden téren amely az elovilagban bolygónkon jelen van 1 idegen politikai és 3 szervezethez csatlakozva majdnem 2- os allampolgarkent de még közel 1 év eltelik viszont fel évem nincs már erre a cégre hogy létrehoztam és az én esetemben elég körülményes és rengeteg a szabály nem csak EU vagy nemzetállamilag hanem Nemzetközi és USA Canada Anglia(UK) valamint közbejött egy Magyar allamon kívüli KKV de nincs meg a kellő tapasztalat...még...és elég kontrolban vagyok...ha ilyen szépeket írsz felkereslek tanacsadonak ami persze csak diploma után vagy középfokú képesítés után 3 év eltelte után lehetséges 5 év folyamatos állásfoglalás után pedig szaktanácsadó...a kérdésem: Ön milyen szakon van??
nov. 18. 11:10
 33/33 anonim válasza:

Tényleg rengeteg tévhit volt, amiket biztosnak gondoltak.

De nehogy azt higgyük, hogy a mostani tudásunk már tökéletes, hogy ezekben nincs egy tévhit se.

nov. 20. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!