Soha ne menjek szórakozni, mert kicsik a gyerekek?
Annyira jó lenne kettesben elmenni valahová a férjemmel, de ő nem akar menni sehová, mert pihenni akar hétvégén (kivéve, ha hívják a haverok), anyós szerint meg kicsik a gyerekek, én minek mennék. Meg ugye, ő két gyereket nem vállal be. Még soha nem aludtak nála, egyik sem, mert hogy pelenkázni kellene meg nem eszik meg a főztjét.
Komolyan beleőrülök, hogy az a legnagyobb szenzáció, ha kimegyünk a játszótérre vagy egy unatkozó boltos beszélget velem.
Megértelek, rossz lehet. :(
Mi rendszeresen megyünk, külön is, együtt is (ilyenkor anyós hálistennek bevethető, pedig 4 gyerek van és egyik sem iskolás még...).
Ilyenkor hálát adok hogy ilyen anyósom van. Esetleg ha megbíznátok valakit?
Tudod mi a legnagyobb baj? Az, hogy a férjednek sincs rá igénye, ereje... ugyanez van nálunk is:(
Én is mindig mondogatom, hogy nem hiszem el, hogy a napi rutin és robot mellett nincs kiéhezve egy kis kirándulásra, kikapcsolódásra...
3 gyerek van, kőhajításnyira vannak a mamák, akik a két nagyobbat (8 és 11 évesek) szívesen elvállalják, de a kicsit, aki 2 és fél éves, nem igazán...
Tudom, hogy mennyire rossz erzes. :( Nekem edesanyam napokra is bevallalna, ezzel nincs is gond de sajnos par ezer kilometerre van tollunk (kulfoldon elunk) parom szulei mar sajnos nem elnek. Van egy nagyneni de o is majdnem 400km-re. Ugyhogy nekunk eselyunk sem volt eddig kimozdulni gyerek nelkul. :( 18 honapos a kisfiam.
Most nemreg beszeltuk meg a ferjemmel, hogy kene kivenni 2 szabadnapot a munkahelyen, elvinni e picurt reggel 9-re a bolcsibe es elmenni kettesbe egyet moziba, ebedelni es csavarogni. :) De erre amint irtam most kerul majd sor jovo honapba amikor mar 19 honapos lesz. Nallunk eddig tippek amik bevaltak:
Szombat este 8-kor mar alszik a kisfiunk es ez a mi estenk. Nincs tv, internet, hazimunka. Nekiallunk valami finomat fozni kettesben, megbontunk neha egy finom bort vagy csinalunk par koktelt. Igaz mire kesz a kaja mar elmult 9 ora is de egyszer egy heten az embernek nem lesz semmi baja ha majdnem 10-kor eszik es utanna ugysem fekszunk le egesz ejjel 1-ig. :) Dumalgatunk, kajalunk, romantikazunk es jol kibeszeljuk magunkat. Ha jo ido van meg a kertbe is kiulunk. Nekunk ennyi jutott es elfogadtuk. Nem szorulunk ra senki segitsegere, megoldottunk mi magunk. Imadjuk ezeket a szombatokat es mar alig varjuk. Ezen kivul egyik penteken a ferjem megy a baratokkal a kov. penteken en megyek. Ez kb. delutan 4-tol este 10-11-ig. Igy baratos ido is megvan mindkettonknek, mehet a haverokkal minden masodik penteken. Mi igy tudtuk megoldani segitseg nelkul. Jovo nyaron lesz majd egy tobbnapos utazasunk amikor anyum vigyaz majd ra mert 5 eves hazassagi fordulot unneplunk. :) Addig marad ez ami van.
Ritkán megy el a férjem is valahová, legtöbbször csak a haverjával isznak 1-1 sört, ő meg a szomszéd. Szerintem ő egy hétvégében is benne lenne, gyerekek nélkül, amikor ezt felvetettem, akkor jött, hogy anyós nem vállalja a gyereket. Amikor szültem a 2.-at, anyukám költözött ide 100 km-ről a lakásunkba, hogy vigyázzon a nagyra, míg a kórházban vagyok, ez sokat elmond. (Férjem munka miatt nem tudott szabit kivenni.)
Az estével az a gond, hogy férjem minden nap 4kor kel, max. szombat estéről lehetne szó, mert fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!