Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Régen akik 90-es évekbe...

Régen akik 90-es évekbe voltak gyerekek, miért volt szégyen, ha valakinek nem voltak barátai és nem járt sehova szórakozni?

Figyelt kérdés

nov. 9. 22:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nekem is mondta anyam hogy ilyen korba (17) mar menni kene bulizni meg ismerkedni, persze amikor meg reszegen mentem haza kiverte a balhét
nov. 11. 11:47
 12/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod volt. Gondolom. inkább te zárkóztál el a barátkozástól. Unokám magasan funkcionáló autista, 6 éves, nem barátkozik és nem játszik másokkal az óvodában. A beleélő képessége is hiányzik. Pl nem tud olyat játszani, hogy a játék vonattal, autókkal, munkagépekkel történeteket gondol ki, vagy mesél, akár magában is. Mondjuk olvas, betű-kirakózik, ismeri az összes autómárkát, stb.

Ha nem kerested, keresed mások barátságát, akkor mások sem keresnek veled kapcsolatot. Lányokkal hogy alakult?

nov. 14. 01:01
 13/33 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert 13 evesen a ku*va isten rámtette a bu*ziságot mert még nem vool eléggé elba*szott a gyerekkorom
nov. 14. 05:22
 14/33 anonim ***** válasza:

#13: a Homoszexualitással az égvilágon nincs semmi baj.

Ha mégsem tudod majd elfogadni, akkor viszont érdemes lenne szakembert felkeresned. csak a magad érdekében!

nov. 14. 10:20
 15/33 anonim ***** válasza:

Ja azé nem fogadják el meg azért megy a gyulolkodes mindenhol

Nekem se lenne bajom vele ha nem en lennek ilyen

Leszarom ha mas olyan csak ne en legyek ilyen

nov. 14. 10:37
 16/33 anonim ***** válasza:
14: Azért ha maga a homoszexuális ember is egyetért a múltbéli orvosi definícióval, miszerint mentális betegség, lehet, hogy mégiscsak van benne valami.
nov. 14. 10:40
 17/33 anonim ***** válasza:

#14:

Én pedig homoszexuális emberként nem értek egyet azzal, hogy ez mentális betegség lenne, tehát ebben mégsincs semmi.

régen azt hitték, hogy azért menstruálnak a nők, mert bűnösök. (középkori orvosok írták ezt le). Illetve, Semmelweis idejében nem tudták, hogy mi okozza a gyermekágyi lázat, ami nők igen nagy százaléka halt bele... Az 1930-as évekig a dohányzást egészséges dolognak tartották, sőt kifejezetten ajánlották terhes nőknek...

Ebből is látszik, hogy sem az orvostudomány, sem a pszichológia nem tévedhetetlen, így nem érdemes múltbeli definíciókra hivatkozni.

Egyébként a 70-es években magyar orvosok már megmondták, hogy a homoszexualitás nem betegség (se nem mentálisan, se nem fizikailag), így "gyógyítani" sem lehet.

nov. 14. 11:01
 18/33 anonim ***** válasza:
#15: most az hogy az agyilag zokni emberek korlátoltak és gyűlölködnek, azzal te nem tudsz mit kezdeni. Meg miért kell, hogy elfogadjon bárki más? Fogadd el magad és kész. A többi meg le van szarva.
nov. 14. 11:03
 19/33 anonim ***** válasza:

Ja csak ugy kur*vara szar lenni egy 6-8 fos tarsagaba hogy mindenki b@ssza a feleseget, a baratnojet, a ku*rva anyjat

Nekem meg folyton hazudoznom kell meg hallgatni a bu*zivicceket

nov. 14. 11:08
 20/33 anonim ***** válasza:
#19: de miért kell neked ilyen társaság? Én az olyan barátokat, rokonokat, családtagokat simán leépítettem, akiknek ez a dolog problémát jelentett. Sokkal boldogabb lennél, ha önazonos lennél és megélnéd a vágyaid.
nov. 14. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!