Régen akik 90-es évekbe voltak gyerekek, miért volt szégyen, ha valakinek nem voltak barátai és nem járt sehova szórakozni?
Sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod volt. Gondolom. inkább te zárkóztál el a barátkozástól. Unokám magasan funkcionáló autista, 6 éves, nem barátkozik és nem játszik másokkal az óvodában. A beleélő képessége is hiányzik. Pl nem tud olyat játszani, hogy a játék vonattal, autókkal, munkagépekkel történeteket gondol ki, vagy mesél, akár magában is. Mondjuk olvas, betű-kirakózik, ismeri az összes autómárkát, stb.
Ha nem kerested, keresed mások barátságát, akkor mások sem keresnek veled kapcsolatot. Lányokkal hogy alakult?
#13: a Homoszexualitással az égvilágon nincs semmi baj.
Ha mégsem tudod majd elfogadni, akkor viszont érdemes lenne szakembert felkeresned. csak a magad érdekében!
Ja azé nem fogadják el meg azért megy a gyulolkodes mindenhol
Nekem se lenne bajom vele ha nem en lennek ilyen
Leszarom ha mas olyan csak ne en legyek ilyen
#14:
Én pedig homoszexuális emberként nem értek egyet azzal, hogy ez mentális betegség lenne, tehát ebben mégsincs semmi.
régen azt hitték, hogy azért menstruálnak a nők, mert bűnösök. (középkori orvosok írták ezt le). Illetve, Semmelweis idejében nem tudták, hogy mi okozza a gyermekágyi lázat, ami nők igen nagy százaléka halt bele... Az 1930-as évekig a dohányzást egészséges dolognak tartották, sőt kifejezetten ajánlották terhes nőknek...
Ebből is látszik, hogy sem az orvostudomány, sem a pszichológia nem tévedhetetlen, így nem érdemes múltbeli definíciókra hivatkozni.
Egyébként a 70-es években magyar orvosok már megmondták, hogy a homoszexualitás nem betegség (se nem mentálisan, se nem fizikailag), így "gyógyítani" sem lehet.
Ja csak ugy kur*vara szar lenni egy 6-8 fos tarsagaba hogy mindenki b@ssza a feleseget, a baratnojet, a ku*rva anyjat
Nekem meg folyton hazudoznom kell meg hallgatni a bu*zivicceket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!