Nálatok gyerekek mellett mennyit megy el a férjetek szórakozni?
Azt vettem észre, hogy a férjem egyre több időben igényli az 'elmenetelt', amit valahol meg is tudok érteni, valahol meg nem. Tegnap is elment sörözni, ma az egyik barátjához utazott el, csak holnap jön haza. És néhány hete ez megy. Nyilván nekem is eszembe jutott, hogy van még valaki a házasságunkban, de nincs. Vagy remekül csinálja, ha mégis van. Amúgy meg sokat segit, imádja a gyerekeket és engem is, jó a házasságunk és a házaéletünk is, ezért nem értem, hogy mi történt. Lehet, hogy kicsit belefásult a 3 gyerekbe? Tegnap is ketten még betegek voltak, lazán itthagyott. Az, hogy éjszakázok Velük hetek óta, napközben nulla pótalvás, nem érdekes... Nyilván hétközben én oldom meg, mert dolgozik, de azért hétvégén jó lenne egy éjszaka, amikor 3 órát is alszok egyben. Én is mennék erre-arra, de kb. mindig beteg lett valamelyik gyerek és nem hagytam itthon, egyedül szivni (mert sajna ilyenkor ez a helyes szó). Meg nyilván ilyenkor nem mellékesen a gyereknek az anyja kell.
Én kb. 3 éve nem nagyon voltam sehol, pedig előtte sokat eljártam, fesztiválozni, koncertekre és nekem is hiányzik. De már egy-egy éjszaka is elég lenne, amikor tudok egy kicsit aludni. Segitségünk nincs, nem tudok senkit előrántani, aki fél napra is vigyázna a gyerekekre. Ilyenkor mi a teendő, volt valaki hasonló helyzetben? Vagy tényleg nekem kell már tényleg, az alvástól kezdve mindenről lemondani évekig? Hogy lehet itthon előhozakodni a témával, hogy ne az legyen, hogy korlátozom?
Te félsz megmondani a véleményed, mert akkor esetleg ő úgy érzi, hogy korlátozod??? Tudja, hogy van 3 gyereke, és ebből 2 beteg, ő meg sörözni jár, meg utazgat??? És te meg félsz azt mondani, hogy "Ne haragudj SZívem, de ideje szólnod a haverodnak, hogy most nem érsz rá, mert segítesz itthon. Minimum, ha már hulla fáradt vagyok."
Mi az a "sokat segít", ha otthon sincs és te alvásra vágysz? Miben segít sokat?
Nem jellemző.
Persze egy évben 3x-4x elmegy iszogatni a haverokkal, de ezt ugyan úgy én is megteszem. Évente ennyit én is csavargok barátnővel, anyukámmal.
Ezek a külön töltött kikapcsolódások.
Ezen kívül pedig szerencsére közös a baráti kör, akik tudják hogy nincs segítség, nem tudjuk "lepasszolni" a fiamat, éppen ezért általában úgy intéződik hogy nálunk van a "buli".
Megbeszéltük, bár kicsit indulatosabbra sikerült, mint terveztem. A végén már azt vágtam a fejéhez, hogy ha egyedül kell megoldanom mindent, akkor kb. nincs értelme annak, hogy házasok legyünk. Ettől megijedt szerintem... Várom, hogy mennyi ideig tart a nagy rémület:)
Köszönöm ég egyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!