Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ketgyermeket egyedul nevelo...

Ketgyermeket egyedul nevelo anyak, hogy jut idotok a gyerekek mellett meg eljarni dolgozni?

Figyelt kérdés
Valok a ferjemtol ket kis gyermekkel(22honapos meg egy 5honapos)es el sem tudom kepzelni hogy fogok mindent megoldani a fozes , vasalas meg a munka melett ki fog vigyazni meg ellatni ilyen ket kis gyermeket , sajnos nincs lehetoseguk ovodai kepzesre a faluban.Bele fogok roppanni:(
2011. dec. 10. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem még csak egy 3 évesem van, de hamarosan jön a következő. Férjem ugyan van és nem is akarunk válni, de csak aludni jön haza. Néha még irigykedek is a szomszédra, akinek 2 gyereke van és egyedül van velük, mert a férje külföldön dolgozik. Neki legalább nem kell a férjére is mosni, takarítani, és utána pakolászni.

Jajj, dehogy fogsz bele roppanni! Simán meg lehet oldani.

A nagyobbat bölcsibe nem tudod adni? Vasalni én pl egyáltalán nem szoktam (már). Legfeljebb ha olyan helyre megy az ember, hogy vasalt blúzt kellene felvenni. Most dolgozol? Vagy mikor mennél dolgozni?

2011. dec. 10. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:

A választ nem tudom. de most mennyit segít a férjed? Gondolom napközben egyedül vagy a gyerekekkel és egyedül megoldod a főzést, házimunkát, gyereknevelést. Ahogy nőnek egyre könnyebb lesz velük, lassan tudod őket együtt fürdetni. Ha van a szomszédságban kedves nyugdíjas néni, aki azért jó kondiban van, szereti a gyerekeket, esetleg barátkozzatok össze. Kölcsönösen segíthetitek egymást: ő vigyáz a gyerekekre, ha dolgod van, te bevásárolsz neki.

Ahol dolgozni fogsz, annak a közelébe írasd majd a gyerekeket oviba, bölcsibe.

Kitartás! Kívánom hogy találj magadnak idővel egy párt, aki támaszod lesz mindenben!

Ja és gondolom azért hogy Ti elváltok, apuka még szereti a gyerekeit, nyugodtan bevonhatod a segítésbe, ha vevő rá, nem muszáj ragaszkodni a vasárnapi láthatáshoz.

2011. dec. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!