Ketgyermeket egyedul nevelo anyak, hogy jut idotok a gyerekek mellett meg eljarni dolgozni?
Nekem még csak egy 3 évesem van, de hamarosan jön a következő. Férjem ugyan van és nem is akarunk válni, de csak aludni jön haza. Néha még irigykedek is a szomszédra, akinek 2 gyereke van és egyedül van velük, mert a férje külföldön dolgozik. Neki legalább nem kell a férjére is mosni, takarítani, és utána pakolászni.
Jajj, dehogy fogsz bele roppanni! Simán meg lehet oldani.
A nagyobbat bölcsibe nem tudod adni? Vasalni én pl egyáltalán nem szoktam (már). Legfeljebb ha olyan helyre megy az ember, hogy vasalt blúzt kellene felvenni. Most dolgozol? Vagy mikor mennél dolgozni?
A választ nem tudom. de most mennyit segít a férjed? Gondolom napközben egyedül vagy a gyerekekkel és egyedül megoldod a főzést, házimunkát, gyereknevelést. Ahogy nőnek egyre könnyebb lesz velük, lassan tudod őket együtt fürdetni. Ha van a szomszédságban kedves nyugdíjas néni, aki azért jó kondiban van, szereti a gyerekeket, esetleg barátkozzatok össze. Kölcsönösen segíthetitek egymást: ő vigyáz a gyerekekre, ha dolgod van, te bevásárolsz neki.
Ahol dolgozni fogsz, annak a közelébe írasd majd a gyerekeket oviba, bölcsibe.
Kitartás! Kívánom hogy találj magadnak idővel egy párt, aki támaszod lesz mindenben!
Ja és gondolom azért hogy Ti elváltok, apuka még szereti a gyerekeit, nyugodtan bevonhatod a segítésbe, ha vevő rá, nem muszáj ragaszkodni a vasárnapi láthatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!