Hogyan találhatnám meg a saját közösségem / társaságom 30 évesen?
Nem várok csodát attól hogy kiírom ezt a kérdést, de gondoltam mit árthat.
Szóval 30 éves csávó vagyok és úgy érzem nincs senkim, soha nem is volt. Mindig csak sodródtam ide oda, sosem tartoztam senkikhez sehova. Voltak emberek akikkel ideig óráig az én értelmezésemben szoros barátság volt, de aztán mindig kiderült hogy ez csak számomra volt igazán fontos barátság és idővel mindig az lett a vége h félredobtak. De az ilyen társaságoknál amúgy is mindig az volt az érzésem h mindegy hogy ott vagyok-e. Persze én sem tudom igazán kezelni a szitukat, mert mikor ézni kezdem hogy a másik húz el, akkor vergődni kezdek amitől csak még inkább elhúzódnak. Aztán így a halmozott folyamatos csalódások miatt megtanultam hogy sose nyíljak meg igazán mert túl sok vagyok, így viszont persze mindenki érzi gondolom h tartom a távolságot. De ha meg nem tartom akkor elegük lesz, szal így is úgyis egyedül maradok.
Most egyébként van egy társaság akiket kvázi a barátaimnak nevezhetek, de hozzájuk sem tartozom igazán, ha soha többet nem találkoznánk sem hiszem h hiányoznék a bagázsból.
Nem tudom, igazából nem várok semmit. Csak szar és nem igazán tudom mit csinálhatnék. Valahol bele is törődtem már, de ettől nem lesz kevésbé frusztráló.
Őszintén néha elgondolkodom hogy "lelépjek". Pedig lennének élmények amiket szeretnék megélni, de nem igazán hiszem hogy változni fog a helyzet. Meg már 30 vagyok, ilyenkor már rögzülnek a klikkek, már mindenhol csak a külsős lennék úgyis. Rendesen inkább kínosnak érződik mások előtt h nekem nincs senkim. Mindenesetre annak meg nem látom értelmét hogy egyedül éljek még jó esetben 50 évet mondjuk hogy aztán egyedül haljak meg.
Hasonlóan jártem én is az életben.
Hobbik mentén találhatsz társaságokat-közösségeket, akár neten (személyes találkozó is lehet belőle és a közös érdeklődés jó alap lehet).
Helyi művelődési házakat is érdemes lehet megnézni.
Ne keseredj el, keress tevékenységeket, bármit amivel egyedül is lekötöd magad.
Manapság egyre nehezebb közösségeket találni, az elidegenedés korát éljük, sajnos...
Van egy videó fenn a neten.
A címe:
Az elnyomás oka.
Nézd meg, hátha rájössz valamire, és segít.
Akár én írtam volna ezt a kérdést, hasonló cipőben járok, csak már 43 évesen.
Kíváncsian várom a válaszokat én is.
Igy mar sehol
Mindenki elképzel magának egy barátot amilyen neki jo lenne
De ilyen nem létezik csak fantázia az egész
Ha szereted a sportokat, akkor egy sportklubban. A férjem elkezdett hegyet mászni és belépett az egyik hegymászó klubba, ahol nagyon sok barátja lett, a közös érdeklődés összehozza az embereket.
Ha hiszel Istenben, akkor akár egy gyülekezetben is.
Ha szeretsz túrázni, akkor lépj be fb-on a túrázzunk együtt csoportba és menj is el néhány túrára, új embereket ismerhetsz meg és jól érezheted magad.
Ha úgy általában szeretsz utazni, akkor meg utazós csoportot keress!
A lényeg az , hogy ne add fel!
30 éves vagy? Nem baj, még csak most kezdődik igazán az élet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!