Aki magányosan most is öngyilkossági gondolatokkal küszködik, mivel tartja magában a lelket?
Figyelt kérdés
aug. 7. 17:46
21/40 anonim válasza:
#20 16-os vagyok. 12 cm? Hát nekem meg 8cm, akkor én mit mondjak? :D
22/40 anonim válasza:
21
Akkor azért nincs barátnőd igaz?
Sajnos semmit nemtudsz vele kezdeni,én már mindenhol próbáltam megoldást találni de nincs
Ugyannindeggy hiddel egyébkent hogy 8 vagy 12
24/40 anonim válasza:
Annyit tudok tanácsolni.Adj bele mibdent hogy minél vagyonosabb legyél,ha van pénz lessz nő
26/40 anonim válasza:
Nálam már "csak" havi pár alkalommal jön elő ez a gondolat, de volt olyan időszakom, pár évvel ezelőtt, amikor napi szinten többször voltak ilyen gondolataim.
A szüleim miatt nem tettem meg, miattuk nem mertem, bár egyszer voltam olyan mélyen, hogy levelet kezdtem írni, és még a napot is kitűztem. A másik pedig, hogy amilyen kétbalkezes, kétballábas vagyok, valószínűleg elszúrnám, és vegetatív állapotba "raknám magam".
27/40 anonim válasza:
Nemigen látok választ arra, hogy mi tartja bennetek a lelket. Erre kíváncsi a kérdező.
28/40 anonim válasza:
#27 Semmi. Abszolút semmi. Leírtuk, hogy félelemből vagyunk még itt. Ha nem fosnánk, akkor már nem lennénk.
29/40 anonim válasza:
22 es vagyok
Én nem félek a haláltól
Csak a szüleim miatt élek még
Tudom hogyha megtenném beleőrülnének
30/40 anonim válasza:
Hát teljesítem a céljaimat.Én nem akarok semmilyen megbánást.Ennyi igazából.A hozzám közel állók miatt(szüleim,testvérem) nem teszem meg.Ha ők nem lennének,akkor már én se írkánék itt.Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!