Aki magányosan most is öngyilkossági gondolatokkal küszködik, mivel tartja magában a lelket?
Gondolj arra, hogy jelenleg épp ki vagy fordulva önmagadból, módosultan látod és érzed a valóságot a jelenlegi negatív állapotod miatt. És arra hogy amit most halálos problémaként élsz meg, lehet az 5-10 évvel későbbi éned már ragyogóan és lazán kezelné, esetleg megoldaná.
Ám miért gondolod hogy nincs esélyed párt találni?
30 felett vagyok már, mindenki aki számított és passzolt volna, az már elkelt a gimi vagy az egyetem alatt.
Most már csak az elvált anyukák, a tizenkettő-egytucat emberek és társaik maradtak, sehol senki egyedi. Így nem lehet élni.
Nekem néha jön elő
Ilyen 2 havonta 1*
Nincsen igaz barátom
Nincs barátnőm,valószínű nemislesz soha hosszútávú
Őszintén csak a szüleim miatt nemtettem még meg
De megvagyok győződve róla hogy egy életet társ nélkül nemlehet leélni
Ha holnap elmennének a szüleim akkor viszont énis mennék utánuk azonnal
Ezt más ember nemfoghatja fel milyen érzés társ nélkül élni,és tudni hogy nemisfog összejönni
Pedig csak 25 évesvagyok..
https://www.youtube.com/shorts/u9CF4N5dwZ0
30 felett a legjobb a párkeresés!
Nálam napi többször is 14-es, sajnos! Üdv, sorstárs. Sosem volt igaz barátom, mindig magányos farkas voltam. Nincs barátnőm, 24 évesen volt egy távkapcsolatom, de másfél hónapig tartott és teljesen megölt lelkileg, főleg a szakítás utáni pár hónap. Ez az egy kapcsolat is konkrétan csak iszonyat nagy szerencse volt, előtte egyáltalán nem volt szerencsém lányoknál és valszeg soha a büdös életben nem lesz többet. Kövér vagyok, voltam is egész életemben és nem tudok lefogyni. Folyton zabálok, nem mozgok, képtelen vagyok elkezdeni fogyni, ha el is kezdem emberfeletti erőt belerakva, pár napig tudom csak tartani. Kerülnek a lányok, mint a pestist. Tapasztalatlan, kövér, lusta, önsorsrontó ember nem kell senkinek.
Én csak azért nem öltem meg magam, mert félek, hogy elcseszem és vegetatív állapotba kerülök amiből nem tudok újra próbálkozni. Meg mert félek, hogy fájni fog mint a nyüh.
Csak gyáva vagyok.
Meg minek sietni , úgyis át kell mennünk, viszont vissza nem tudunk jönni...
Pedig rám is még vár egy 30 év magány
Van 2 macskám. Ki fogja őket gondozni?
Sehol nem lesz ilyen jó életük, pedig a legjobbat érdemlik. Amíg ők élnek, addig én is.
16.os 14 es vagyok
A kövérséget meglehet oldani
1.Dolgozz minél többet,Úgyis egyedül vagy keress minél több pénzt és egzisztenciával lesz nőd
2.Lefogysz.Tudom milyen hiddel... félóránként bírnék enni mégis fél év alatt 10-15 kilót ledobtam edzés meg minden csodaszer nélkül
Csupán akaratból
Nekem olyan problémám van amit nemlehet javítani sehol a világban(ott lent kicsi vagyok 12 cm)
A te problémád viszont csak akarat kérdése
Ezért nemérdemes meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!