Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meglehet győzni azt az embert...

Meglehet győzni azt az embert aki öngyilkos akar lenni, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Családja nincs, barátok nincsenek, párja nincs.

Reggel meló jópozni,mintha nem lenne semmi gond, otthon meg csak sírni. Párkapcsolatra esély már nulla a kor miatt is illetve aki normális ugye foglalt függetlenül a kinézettől. Aki van csak dugni akar.

Lényegében úgyse hiányozna senkinek mivel nincs senkije.

Így miért érdemes élni?

2020. máj. 27. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Meggyőzni meg lehet, de nem foglak itt győzködni.

Mindenkinek a saját felelőssége megtalálnia az élete értelmét. Nem segírek ebben. Szedd össze magadat, és tegyél magadért, ha jobb életet szeretnél.

Többet pedig ne rinyálj itt! A megoldást keresd! (Igazándiból a nyafizós rész nélkül ez már egy egész előremutató kérdés lenne, szóval alakul...)

2020. máj. 27. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

Aki valóban öngyilkos akar lenni, az megteszi. Ha nem teszi, akkor "csak" eljutott egy olyan mély pontra, ahonnan nehéz kijutni. A pszichológus megér egy próbát.

Illetve azt tanácsolnám, hogy ha olyan munkahelye van, ahol senkivel nincs jóban és jópofizni kell, akkor váltson. Az új helyen pedig próbálkozni, hogy kialakuljon egy legalább munkahelyi barát viszony a munkatársakkal. Én 3 munkahelyen mentem keresztül úgy, hogy gyűlöltem bejárni, mire megtaláltam azt, ahol otthon érzem magam és szívesen járok be, bár én fiatalabb vagyok. Ééés biztos volt valami, ami iránt mindig mutatott némi érdeklődést az illető. Könyvek, festés, zene, akármi. Vannak mindenfélével foglalkozó szabadidős klubbok, ahol egyrészt ismerkedni is lehet hasonló érdeklődésű emberekkel, másrészt a hobbiját is élvezheti az ember.

2020. máj. 28. 03:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Miért ha nincs senkid csak bejársz munkába meg haza ergo csak létezel nem élsz akkor mégis minek? Ismerkedjek stb... Az emberektől undorodok már kétszínűek, akit legjobb barátnőmnek tartottam 5 év után meg se hívott az esküvőre, fbról értesültem... Most hiába lenne egy dolog pl rajzolás ami leköt.... Kinek mutatom meg a halamnak? Nem nyafogás csak belefáradtam, hogy hiába is próbálok ismerkedni, semmi. Itt vélhetően velem is van baj biztos nem izgi ha nem drogozik vki meg piál.
2020. máj. 28. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindenért érdemes élni!

Nem csak a barátok, család, szerelem miatt...Ezek is fontosak a boldogságért,de rosszul fogod fel a dolgokat!

Annyi dolog van, amiért hálás lehetsz, mégha a fenti dolgok nincsenek is meg,nem kéne eldobni magadtól az életedet...

Inkább értékelni,amid van.

Ráadásul bűn az öngyilkosság :\

2020. máj. 28. 11:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Bűn, de lényegében kit érdekel? Az élet is pokol akkor mindegy a lélek is már a pokolban van
2020. máj. 28. 12:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel nem értek egyet!
2020. máj. 28. 12:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Miért nem? Miért jó élve szenvedni. Közben meg nem is élsz csak létezel, mert nincs senkid. Dolgozok megkapom a fizut aztán befizetem a számlákat ennyi a körforgás. Nincs senki akivel beszélgethetek itthon. Fáj már a létezés. Társadalomba nem tudok bele adni.
2020. máj. 28. 14:32
 8/16 anonim válasza:
100%
Mindig van egy mentség amiért érdemes élni,ezért sem szabad meggondolatlanul cselekedni.Lehet ,hogy most nem valami jó,de később jobb lesz ,de ahoz neked is cselekedned kell!
2020. máj. 30. 01:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad feladni.De ne mástól várj megoldást, inkább csak kezdj el magaddal foglalkozni.Előbb-utóbb rájössz, hogy mi fontos neked, miért érdemes élned.
2020. máj. 30. 14:38
 10/16 anonim válasza:

Kedves kérdező!Nemszabad így gondolkozni!Szerintem te is értékes ember vagy és nagyon érzékenyebb!Ahogy a szavaidból kivettem,attól bukhattál ki nagyon,hogy a legjobb barátnőd nemhívott meg az esküvőjére.Nem voltak ott valami érzelmek estleg a részedről?Ha igen,akkor sem érdemes így összetörni,még sem érdemli,hogy kibukjál,ha még csak nem is értesített!Szóval fel a fejjel Drága kérdező és mutasd meg magadnak,hogy Igenis te is vagy valaki és azért is összeszeded magad,hogy a kétszínű emberkék ne örüljenek!

31/N

2020. máj. 31. 00:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!