Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meglehet győzni azt az embert...

Meglehet győzni azt az embert aki öngyilkos akar lenni, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Családja nincs, barátok nincsenek, párja nincs.

Reggel meló jópozni,mintha nem lenne semmi gond, otthon meg csak sírni. Párkapcsolatra esély már nulla a kor miatt is illetve aki normális ugye foglalt függetlenül a kinézettől. Aki van csak dugni akar.

Lényegében úgyse hiányozna senkinek mivel nincs senkije.

Így miért érdemes élni?

2020. máj. 27. 21:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen érzelmekte gondolsz,de nem vagyok leszbikus ha erre céloztál.

Mellesleg attól vagyok ki bukva h a pasim kidobott és nincs normális indok és ebbe már belefáradtam, biztos nem vagyok értékes ha soha senki nem talál 1 jó dolgot amiért szerethetne.

Másokat összevissza csalnak, elkell tartani azokért kapálóznak én nem ilyen vagyok és dobnak folyton.

2020. máj. 31. 05:23
 12/16 anonim válasza:

Neharagudj,nemakartalak megbántani,De tényleg arra gondoltam.Kidobott a pasid?Így már értem.Adj egy kis időt magadnak,amíg feldolgozod a történteked.Az idő minden sebet begyógyít és aztán majd összehoz a sors egy olyan férfival,akivel boldog leszel!

#10-es voltam

2020. máj. 31. 12:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmi olyat amiből erre lehetett volna következtetni
2020. máj. 31. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna ki a kérdést!nekem sincs senkim,a munkahelyem utálom,van ott két hülye, teljesen kiborítanak! már szinte sírok reggel mikor be kell menni.hogy miért nem keresek másik munkát?...hosszú!

50+ ff.

2020. jún. 23. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ezt a kérdést elég fekete - fehéren látom ( aminek más esetekben nem vagyok a híve ), aki IGAZÁN az akar lenni azt senki nem beszéli le,semmi nem változtat már a döntésén aki

"csak" fontolgatja, hullámokban tör rá - nem állandó gondolat, esetleg törés van az életében és éppen ezt látja - hibásan - kiútnak ott van remény. Szakember bevonásával, megértő társ és család esetlegesen gyógyszeres kezelés.

aug. 13. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy azóta? 4 év eltelt.
aug. 13. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!