Teljesen egyedül érzem magam és öngyilkossági gondolatok vannak bennem mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Utóbbi hetekben, teljesen elszigetelődtem a külvilágtól. Ott hagytam a munkahelyem egy másik miatt, ami jobb lehetőséget kínált, de nem jött össze. Azóta nem dolgozom csak itthon vagyok. Teljesen kizártam magam a külvilágból csak a magány érzése van bennem, és önpusztító gondolatok. Heti 1 alkalom mikor elmegyek a pszichológushoz az egyetlen amikor ingert kapok a külvilágtól meg persze mondjuk, ha lemegyek a boltba. Ha keresnek a barátaim, ismerőseim, valami kibúvóval vagy hazugsággal lerázom őket, hogy épp miért nem érek rá...nem azért mert nincs kedvem hozzá, de mintha valami megakadályozna abban, hogy elmenjek velük valamerre, nem tudom megmondani mi az oka ennek. Egyszerűen boldogtalan, reményvesztett és magányos vagyok. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy tudott kilépni a helyzetből?2019. máj. 13. 18:46
1/4 anonim válasza:
Voltam már magam alatt, de ilyen helyzetben nem voltam. Ami most eszembe jutott, hogy edzhetnél. Mikor rosszabb heteim vannak én is szoktam. Nem rendszeresen, de 100% természetes kedély javító már az első alkalom után. Önbizalmat is helyre rakja. Ki tudja, egy hónap után lehet te magad hívnád át a barátait incselkedni :) Lehet nem segítettem de így hirtelen ez jutott az eszembe ami segíthetne. Sok erőt és kitartást kívánok ezekhez a nehéz időkhöz!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amúgy edzeni járok azt elfelejtettem írni.
2019. máj. 13. 19:02
4/4 anonim válasza:
Lehet másik szakembert kellene keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!