Gáz 27 évesen egyedül lenni?
Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és egyedül vagyok, nincs barátnőm, meg barátaim sincsenek.
Ciki ennyi idősen "itt tartani"?
Amiatt gonoldom cikinek mert ennyi idősen, de már a jóval fiatalabbak is társaságban vannak, párkapcsolatuk van nekem meg senkim.
máj. 4. 14:16
1/23 anonim válasza:
27 évesen ciki másokhoz hasonlítani magad.
2/23 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok, hasonló cipőben.. Nem gáznak mondanám, inkább szomorúnak. Így is próbáltam régebbi barátságokat feléleszteni, van amit sikerrel, mások meg vissza se írtak. Nekem tényleg volt olyan, akit barátomnak tartottam, de rám sem hederít, vissza sem írt nekem. Elég szomi... 😞😞
3/23 anonim válasza:
Az a gáz ha hiányzik és nem teszel semmit érte. Egyéb esetben nem.
4/23 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rossz, de itt az a kérdés, hogy teszel valami ellene? Ezen van a lényeg.
5/23 anonim válasza:
Egészen addig nem "gáz", amíg élvezni tudod.
Nekem életem egyik legszebb időszaka volt, mikor huszonévesen egyedül éltem. (Barátaim mindig voltak mondjuk!)
10/23 anonim válasza:
Nem gáz.
A lényeg, hogy te ne érezd magad magányosnak. Ha szeretsz egyedül lenni, akkor rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!