Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Gáz 27 évesen egyedül lenni?

Gáz 27 évesen egyedül lenni?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok és egyedül vagyok, nincs barátnőm, meg barátaim sincsenek.

Ciki ennyi idősen "itt tartani"?

Amiatt gonoldom cikinek mert ennyi idősen, de már a jóval fiatalabbak is társaságban vannak, párkapcsolatuk van nekem meg senkim.

máj. 4. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Egyik életkorban sem gáz, ha nincs párod, ahogy a baráti köröd mérete sem gáz, legyen az 0-tól 10k-ig bármennyi.

Az viszont gáz, ha te magad íg ynem érzed jól magad, de inkább a társadalmi léptékből akarod levezetni a problémádat

máj. 4. 22:28
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Úgy imádom, amikor sokan beböfögik ezt a "ne mással foglalkozz" dumát. Persze, csak úgy legyintsen rá, hogy vannak akiknek már párkapcsolati-társasági téren már 20-22 évesen több élettapasztalatuk van, mint neki 27 évesen. Arról nem is beszélve, hogy ez az életkor már magában hordozza annak a veszélyét, hogy egész életében egyedül marad.

Állítom, akik ezeket a kommenteket írogatják, fel se fogják mit jelent ennyi idősen magányosnak lenni.

máj. 6. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

"Arról nem is beszélve, hogy ez az életkor már magában hordozza annak a veszélyét, hogy egész életében egyedül marad." 🤣🤣🤣🤣

Aztaqrva! A kérdező 27 éves, nem 57!😂 Ennyi idősen még egyetemre járnak emberek, és élik a maguk bulizós, (komolyabb) elköteleződésmentes, független és szabad életüket, te önjelölt társadalomkutató! 🤣

Megnyugtatnám a kérdezőt, mai világban ez már régen nem így működik! Bármikor lehet párkapcsolata, sőt, az esetek többségében a legváratlanabb időkben, élethelyzetekben köszönt be a szerelem, mint nálunk is történt, hosszas szinglilét után! Szóval hagyjuk ezt a felesleges szorongásgerjesztést, rohadt fiatal még! Majd ráér aggódni, ha 40 évesen sincs még senkije...😄

máj. 6. 21:37
 14/23 anonim ***** válasza:
22%

13-as, egyetemre járnak? Komolyan, hol élsz te? A legtöbb ember ilyenkor már rég dolgozik, a mesterképzést beleértve is 24-5 évesen már végeznek a legtöbben az egyetemen. És akkor még nem is beszéltünk a szakmás vagy szakképzetlen emberekről, akik már 18-20 évesen elkezdenek dolgozni.

Ellentétben veled, én nem gyerekes, proli stílusban fogalmaztam.

Azt kellene észrevenni, hogy aki 27 évesen teljesen magányos (ugyanis attól, hogy te kiragadtad, hogy barátnője nincsen, azért azt is leírta, hogy barátai sem), az már teljesen elszakadt a korcsoportjától. Elszigetelődött, nincsen baráti köre, így annak az esélye, hogy összeszed valakit, a nullára redukálódik.

Most az, hogy veled PONT megtörtént az, hogy nulla erőfeszítés mellett egyszer csak lett valakit, az nem általános.

máj. 7. 10:16
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

Persze, persze, 18-20 évesen már legyen minimum 1 diplomája/ szakképzettsége, 24 évesen meg már a mesterrel is végezzen! 🤣🤣🤣

Én elegánsan megfordítanám a kérdésed: Te hol élsz, ahol ennyi idősen, egy egy éppenhogy a felnőttkorba belépő fiatal már önálló munkával, diplomákkal, párkapcsolattal, kiterjedt baráti körrel rendelkezik, és ezt mind-mind egyszerre, természetesen többéves munkatapasztalattal, véletlenül sem a szülőkkel élve? 😅 Eleve indulj már ki abból, hogyha egy fiatal 18-20 évesen dolgozik, és normálisan meg is akar abból élni, + albérletet/ lakáshitelt fizetni (tételezzük fel, hogy külön él vagy így - vagy úgy!), akkor a munkaideje/ beosztása alsóhangon leköti az ideje 80%-át.😅

Én össz-vissz 1 ilyen személyt ismerek, akinek 19 évesen már munkája, férje volt, szakmunkás volt, nem diplomás, és láss csodát, most, 29 évesen meggondolta magát, és úgy döntött, egyetemre megy, miután a férjétől elvált.☺

Akkor Ő most 29 évesen "kezdheti elölről" az életét, és tart ugyanott, ahol a kérdező 27 évesen, abban a tekintetben, hogy se kutyája, se macskája, baráti köre pedig már rég kikopott azóta. 😄

Az se "jobb", aki lehúz 20 éves korától mondjuk 30-ig valakivel 10 évet, majd azt követően válik magányossá, pláne, ha közben az egykori barátai is szép lassan eltűntek, ugyanakkor ilyet kijelenteni, hogy valószínűleg magányos marad egész életében csak azert, mert huszonévesen szingli, az ultra gáz, és szerencsére, elég sokan meg is cáfoljuk, ha szöveges kifejtéssel nem is, de az értékelések kimutatásával, a "lájkokkal" igen szembeötlően!

Ne beszéljünk már hülyeséget, és ne gerjesszünk értelmetlenül szorongást egy fiatalban sem, aki előtt ott áll az egész élet, és tele van lehetőségekkel! Legyen csak önbizalma, éljen, nyisson mások felé, sokan sokkal idősebb korban kezdenek teljesen új életet a nulláról, sikeresen! 🤞

máj. 7. 17:45
 16/23 anonim ***** válasza:
39%

Még egy utolsó gondolatmenet, főleg a kérdezőnek címezve: hidd el, se a barátság, se a párkapcsolat nincs korhoz kötve! 😉

(Én is relatíve "későn", 26 évesen ismertem meg a legjobb barátnőmet! 😉 Azt már nem írom le, mennyi vagyok, de nem ilyen fiatal, mint Te! 😛)

Fel a fejjel, nagyon fiatal vagy még!

máj. 7. 17:52
 17/23 anonim ***** válasza:
36%

Hiába hőbörgsz a szánalmas proli emoji írogató stílusoddal, a probléma valódi okára képtelen vagy rávilágítani, mert gyengék a kognitív képességeid.

Megtehetném, hogy pontokba szedve reagálok minden egyes bekezdésedre, de teljesen felesleges.

máj. 7. 17:52
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

Itt egyedül te hőbörögsz, minősítesz ismeretlenül, és vagy különösen szánalmas a pánikkeltő, önbizalomromboló, vészjósló megjegyzéseiddel!

Valószínűsítem, hogy Neked sincs túl sok barátod, ami ezzel a stílussal, és negatív, másokat lehozol az életről hozzáállással nem is csoda....

Csak egyet ne feledj: azért, mert neked rosszak a tapasztalataid, másoknak simán alakulhat minden jobban, szebben, másképpen.☺

máj. 7. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Hülyítsed akkor, te szerencsétlen.
máj. 7. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

Lerí a fogalmazásodról, ki is a proli szerencsétlen! 😉

Köszönjük a bemutatkozást, szia!

máj. 7. 18:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!