Magányosan töltitek ti is a téli időszakot?
Igen is és nem is.
Ha a barátok oldaláról nézzük, akkor nem. Vannak barátaim, elfoglaltságaim.
Ha párkapcsolat oldaláról nézzük, akkor mondhatom, hogy igen. Jelenleg nem élek párkapcsolatban, hiába is vágyok rá.
De nem hagyom, hogy emiatt szomorú legyek folyamatosan, mindig van mit csinálnom. Ha éppen nincs, akkor pihenek, elfoglalom magam.
Egy bizonyos szintig igen; eleve kevesebb barátom van, akik közül többen messze költöztek innen és nem jönnek vissza az ünnepekre sem, vagy olyanok, akikkel nem igazán lehet, úgy igazán, megélni az ünnepeket, vagy elvannak a családjukkal.
Szóval egyelőre úgy néz ki, a szüleimmel töltöm az ünnepeket, ami azért ígérkezik, jelen állás szerint legalábbis, érdekesnek, mert összevesztek és hetek óta az össz' kommunikáció köztük a köszönés, ha egyáltalán az összejön. Párkapcsolatom meg nincsen.
Hétközben koliban vagyok, nagyon rendes szobatárssal, meg elég sok órám is van, így ott is sokat vagyok emberek közt, meg munkában is, így ilyen alkalmakkor nem érzem a magányt, viszont ennyiben kifújt a dolog.
Nem.
Nyáron is egyedül vagyok általában, csak akkor van lehetőség programokra menni, szabadban kirándulni, vagy csal lófrálni. Télen jobban megcsap, hogy csak 1-2 barátom van és ők is messze élnek, mert rohadt hideg van, nem szívesen megyek ki mert nagyon fázok, és így feltűnik, hogy nem tudok mit csinálni a szabadidőmmel.
Társas magányban élek. Van családom, de nem beszélünk sosem őszintén egymással. Mindenki elmondja, hogy neki jó, semmi gondja, problémája, alakoskodunk egymás előtt. Nem is ismernek milyen is vagyok valójában, de a legrosszabb, hogy nem kérdeznek mert nem érdekli őket.
Ha jövőre simerülne munkát váltani, legalább 600ezres fizetéssel, akkor el tudnák költözni albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!