Szerintem a téli depi most jön ki az emberek 90%-án nem?
Elismerem, köztük vagyok én is. De szerintem körülbelül 1 hónap múlva mindenki szebbnek lát mindent, mikor több lesz a napsütés,teleszívjuk magunkat D-vitaminnal, melegebb lesz az idő, lekerülnek a nagykabátok és sok-sok virág nyílik mindenütt. Ugyehogyugye?
És telezabáljuk magunkat húsvétkor sonkával és végre lesznek finom gyümölcsök, így igazán fel tudjuk tölteni magunkat vitaminokkal, a bőrünk egészséges színben fog pompázni, és mindent kicsit könnyebnek látunk majd... :)
az értelmes emberek egész télen eszik a d3 vitamint.
de amúgy igen,február-márciusra ürül le teljesen ha valakiben alacsony a szintje és az első jelei a depresszió,levertség,fáradékonyság.
Persze..
Pl en mist sokat ülök kinn a napon, és annyira lefáradok tőle, mintha maratont futottam volna
Én alapból utálom a hideg időt és a telet, legszívesebben olyan helyre költöznék ahol egész évben nyárias idő van.
A D vitamint senki se szívja magába napsütéskor ami amúgy nem is vitamin hanem hormonszerű előanyag amit az uv sugárzás old fel a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!