Magányosan töltitek ti is a téli időszakot?
A 7-es válaszolóhoz hasonlóan társas magányban.
A családommal élek még, de valahogy az utóbbi időszakban nem tudok, nem szoktam velük sokat beszélni, hiába vagyunk fizikailag közel, lelkileg, érzelmileg mégis borzasztó távol. Fogalmuk sincs, milyen vagyok igazából, mi zajlik bennem, mit miért csinálok. Jó viszonyban vagyunk egyébként, csak valahogy nem az igazi a kommunikáció, meg sose voltunk "érzelgős" emberek, a lelki bajainkat is sokszor megtartjuk inkább magunknak. Nekem meg alapból is sok egyedül töltött idő kell, ezt néha nehezen értik meg, más dolgokat is félreértenek (ami kívülről lustaságnak tűnik pl, az belülről egy leküzdhetetlen motivációhiány és fáradtság), de mostanában valahogy még jobban kerülöm az embereket, viszont ez a magány se tesz jót(bármennyire is igénylem az egyedüllétet), szóval ördögi kör. Némi depresszió is van a dologban, tavaly karácsony óta egész biztosan, az úgy nagyon nehéz időszak volt. Jobb szeretnék már én is egyedül élni, akkor legalább nem kellene rejtegetni, ha az ember nem érzi jól magát nem értik félre, stb... Persze tudom, hogy magamon is dolgoznom kell, mert sokszor én se tudom kibogozni, mit miért érzek, de rajta vagyok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!