Másnak is szokott ilyen lenni?(bővebben)
Figyelt kérdés
Bárhol vagyok az a "hang" a fejembe mindíg válaszol a kérdéseimre meg úgymond kommentál bármit amit csinálok.Másnak is szokott ilyen lenni? Úgy hallottam a legtöbb embernek van ilyen.Nektek?nov. 26. 16:10
1/12 anonim válasza:
Belső monológra gondolsz? Igen, a legtöbb embernek van.
3/12 anonim válasza:
Idős vagyok, de eddig nem tapasztaltam magamon.
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is szokott néha még le is idiótáz ráadásként
nov. 27. 12:18
6/12 anonim válasza:
ma 12:18 Neha meg kell csinaljak dolgokat, mint 2x kinyitni az ajtot vagy lepjek nagyokat kis lepes helyett. Azt mondja rossz dolgok fognak tortenni ha nem teszem. Mar volt, h nem tettem amit mondott. Tudom, h csak a fejemben van!!!
7/12 A kérdező kommentje:
Igen velem is ez szokott lenni,hogy random dolgokat csináltat meg velem ok nélkül meg amikor az átjárónál vagyok akkor azt,hogy ugorjak a vonat elé.Azért azt nem csinálom meg.
nov. 27. 13:42
8/12 anonim válasza:
Hogyne lenne. Már javában a húszas éveimben voltam, mikor rájöttem, hogy nincs mindenkinek, egy barátommal beszélgettünk erről, és ő mondta, hogy az ő fejében teljes csönd van, számomra ez elképzelhetetlen. Össze tudok veszni magammal, de olyan is van, hogy valamiről egyszerűen könnyebb egy másik nyelven gondolkodni, és akkor átkapcsolok. Unalmasabb perceimben meg azzal szórakoztatom magam, hogy olyan jeleneteket képzelek el, amik valószínűleg sosem fognak megtörténni. Olyan, mintha álmodnék, csak ébren vagyok és tudatában vagyok közben a környezetemnek.
9/12 A kérdező kommentje:
Én is szoktam jelenteket képzelni ami valószínű,hogy soha nem fog megtörténni csak aztán teljesen belekeveredek a történet minden részébe.Én szeretek beszélgetni a hangal a fejembe és igen néha angolul is van.Azt meg else tudom képzelni,hogy másnak hogyan nincs ilyen hang a fejében.
nov. 27. 15:01
10/12 anonim válasza:
Egyébként békés lehet, akinél ez nincs. Én általában jól elvagyok saját magammal, de mint mondtam, néha összeveszünk, plusz senki soha nem cseszett még úgy le, mint ahogy én le tudom cseszni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!