30 évesen, válás után mennyire van esélyem újrakezdeni az életet anyagi, magánéleti, családalapítási szempontból?
30 éves vagyok. A feleségemmel 7 év házasság után elváltunk. Sajnos, mint utólag kiderült, nem illettünk össze, sokat veszekedtünk, elhidegültünk egymástól, elment mellettünk az élet. Ő közben összejött mással. A válásnál korrektek voltunk egymással, senki nem semmizte ki a másikat, békében váltunk meg egymástól.
Gyerekünk nincs, de ez a körülményekre való tekintettel szerencsés.
Két, stabil munkahelyem van. A főállásomban ha nem is kiemelkedő, de az átlagnál jelentősen jobb fizetést kapok. A másodállásomból is összejön havonta 150-200 ezer havonta. Mindkettő stabil, állami munkahely. Van egy alsó középkategóriás autóm, illetve valamivel több, mint 2 millió forint félretett pénzem. Főiskolára járok, levelező tagozaton, ha sikerül elvégeznem, akkor a fizetésem is sokkal jobb lesz. Majd ha lesz időm, elmegyek majd pénzügyi tanácsadóhoz tanácsot kérni.
A jövőben szeretném újraépíteni az életem, illetve találni magamnak egy társat, akivel szeretjük egymást, és akivel családot alapíthatok. Mindig is szerettem volna apa lenni, rokonaim, ismerőseim szerint jó apuka lennék.
A fenti feltételek mellett mennyi esélyem van, hogy a céljaimat elérjem,?
Itt vagyok kedves 11-es válaszoló, ha ismerkedni szeretnél! :)
49/N
A leírt paramétereid teljesen lényegtelenek, csak a gyakoris trollok adják elő másképpen. A sorstól és önmagadtól függ.
Pont 30 évesen kellett újrakezdenem az életemet új munkával és új párral.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!