Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?
Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.2023. nov. 2. 22:43
41/148 anonim válasza:
Ismerősöm 8 általánossal talált egy nőt a munkahelyén, egymásba szerettek, most albi és 2 gyerek. Addig az anyjával élt.
42/148 anonim válasza:
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?
44/148 anonim válasza:
Akibe szorult egy kis életképesség, az keres egy a szintjének megfelelő társat, aztán együtt elhúznak egy normális országba.
45/148 anonim válasza:
Már lehet venni 10% önerővel lakást. Kérdés ez mire jó, hogy nem 12 millió kell egy kisebb lakás 20% önerejéhez, hanem elég 6 milla és eladósodhatsz nyugdíjas korodig? Mire volt jó ez az egész? Amíg nekem nem jön össze minimum 33-35% önerő, addig nem mozdulok, akkor sem ha 35-40 évesen leszek és a nők rajtam nevetnek majd (vagy csak megvetnek, vagy csak levegő leszek nekik).
46/148 anonim válasza:
10/9 ember nem tud havi 1 milliót itthon félrerakni, de még havi 500 ezret sem. Van egy bizonyos medián bér, olyan 310 nettó körül, amit a legtöbb ember keres ma Magyarországon. Vügyünk két 300 nettós embert, akik 200 ért albit és rezsit, stb fizetnek. Jó esetben marad havi 100 ezer, ha nagyon beosztanak mindent. Ez 1.2 millió per év. 10 év alatt lesznek egy pici lakás 30%-os önerején. Ez a valóság.
47/148 anonim válasza:
En 600at keresek de ugy elek h max 100-200at tudok felrerakni. Mondjuk nekem nem celom, hogy lakast vegyek.. lehet nem is itt akarok majd elni es am szinte mind1 hogy ezt fizetem vagy a reszleteket. Mar ugy 10 eve kulon lakok. 30f
48/148 anonim válasza:
Sokan simán túlzottan szeretnek más dolgával törődni.
49/148 anonim válasza:
Az ujjal mutogatással nem hiszem, hogy bárkinek több nője, pénze, igaza vagy lakása lesz.
50/148 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm, 38 éves, nettó 550 ezret megkeres-szóval átlag feletti, de 250 ért bérel albit, plusz cigi, pia, jó kaják, jó ruhák. Megspórolt eddig 3 millát, abból autót vett, majd összetörték neki. Önereje nincs egy lakáshoz, max 1-1.5 milliója, de világ életben voltak csajai, sokszor olyan, hogy a nőnek saját lakása volt. Ő már elengedte a lakástémát, ha lesz újra lakásos barátnője, beköltözik hozzá és feleznek majd mindenben. Csak hát sok olyan nő van elmondása szerint, akik ezzel visszaélnek, első vita és máris kimondják, hogy enyém a lakás, te csak vendég vagy, ha nem tetszenek a ,,játékszabályok",akkor mehetsz vissza az albiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!