Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem unalmas még ez a téma,hogy...

Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?

Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.

2023. nov. 2. 22:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Szeretnék erről többet olvasni.
2023. nov. 2. 23:14
 12/148 anonim ***** válasza:
78%

Vannak mindig újra felröppenő divattémák. Ez is valószínű az.

Ha nem lennél érintett a témában, nem foglalkoztatna annyira. Vagy tévedek?

2023. nov. 2. 23:16
 13/148 A kérdező kommentje:
Azt kéne megérteni a nőknek hogy nem jut mindegyikőjükre úgyse milliomos férfi.Néhány nő ki tud fogni jómódú férfit de a többség úgyis hoppon marad.Vagy összejön egy szegénnyel vagy egyedül marad.Ez a két opció marad.
2023. nov. 2. 23:17
 14/148 anonim ***** válasza:
72%
Nem csak gazdagok és szegények vannak, a többség a kettő közt van.
2023. nov. 2. 23:25
 15/148 anonim ***** válasza:
82%
8, nem azért nem jön össze veled senki mert válogatósak a nők, valószínűleg te vagy válogatós. Nem elég hogy csúnya vagy, de nincstelen is, ennek tetején az anyáddal élsz. Ebben mi lenne vonzó egy szép, értelmes nőnek? Hasonló kaliberű nővel, aki illene hozzád meg gondolom szóba sem állnál, pedig biztos lenne egy 120kilós kedves negyvenes hölgy aki az anyjával él mint te aki szivesen összejönne veled, de gondolom te egy victorias secret modell alá nem adnád lejjebb a lécet, az meg sosem fog megtörténni, ha csak nem nézel ki jól, vagy van hatalmas vagyonod.
2023. nov. 2. 23:27
 16/148 anonim ***** válasza:
87%
Elkellene már felejti ezt a sztereotípiát, hogy csak egy nőnek csak a pénz számít. Jó nyilván egy aranyásónak csak az számít, de szerencsére nem minden nő ilyen.
2023. nov. 2. 23:42
 17/148 anonim ***** válasza:
70%

Ezzel az a gáz, hogy két okot tudok elképzelni, amiért egy pasi ennyi idősen otthon lakik:

1. csóró

2. anyuci pici fia (aki igényli a mamahotel egyéb szolgáltatásait is)

Érdekesség, hogy bár nem tartom magam anyagiasnak, sose voltam, de nem jönnék össze csóró pasival. Ennek az az oka, hogy én sem vagyok az. Hogy működne ez az életben? Sosem járunk együtt étterembe, nyaralni stb., mert neki nincsen rá pénze? Vagy mindig én fizessek mindent? Más az, ha mondjuk munkanélküli lesz, és csak átmenetileg megszorul, akkor természetesen támogatnám anyagilag is, de erre berendezkedni nem egészséges szerintem (ahogy fordítva sem az).

A második verziót pedig nem is részletezném, hogy miért kizáró ok :)

2023. nov. 2. 23:46
 18/148 anonim ***** válasza:
78%

Én nem maradtam otthon sokáig. 24 évesen elmentem albérletbe.

Nem mondom, hogy könnyű volt az elején de az életben vannak problémák amiket meg kell oldanunk.

2023. nov. 2. 23:56
 19/148 anonim ***** válasza:
88%

Én azért maradtam itthon saját elhatározásból, mert így is van meló a nagyszülőnél, itthon is, így nem nehezítettem meg a dolgom azzal hogy veszek magamnak egy lakást hogy még azt is tartsam, minek?

Húgomat kifizetem a szülői házból, és ennyi a titok. Megvan mindenem elférünk, én nem ismerkedek senkivel, ismerkedjenek a nők velem, legalább megszimatolom hogy ki akarja a jóba beletenni az egy szál bőröndjét.

2023. nov. 3. 00:08
 20/148 A kérdező kommentje:
Lehetne több jómódú férfi is.Csak ehhez utcára kellett volna menni nem csak sodródni az árral és várni a csodát.Vagy tényleg azt hitte valaki hogy majd a Fidesz fog megnenteni minket?
2023. nov. 3. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!