Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?
Vannak mindig újra felröppenő divattémák. Ez is valószínű az.
Ha nem lennél érintett a témában, nem foglalkoztatna annyira. Vagy tévedek?
Ezzel az a gáz, hogy két okot tudok elképzelni, amiért egy pasi ennyi idősen otthon lakik:
1. csóró
2. anyuci pici fia (aki igényli a mamahotel egyéb szolgáltatásait is)
Érdekesség, hogy bár nem tartom magam anyagiasnak, sose voltam, de nem jönnék össze csóró pasival. Ennek az az oka, hogy én sem vagyok az. Hogy működne ez az életben? Sosem járunk együtt étterembe, nyaralni stb., mert neki nincsen rá pénze? Vagy mindig én fizessek mindent? Más az, ha mondjuk munkanélküli lesz, és csak átmenetileg megszorul, akkor természetesen támogatnám anyagilag is, de erre berendezkedni nem egészséges szerintem (ahogy fordítva sem az).
A második verziót pedig nem is részletezném, hogy miért kizáró ok :)
Én nem maradtam otthon sokáig. 24 évesen elmentem albérletbe.
Nem mondom, hogy könnyű volt az elején de az életben vannak problémák amiket meg kell oldanunk.
Én azért maradtam itthon saját elhatározásból, mert így is van meló a nagyszülőnél, itthon is, így nem nehezítettem meg a dolgom azzal hogy veszek magamnak egy lakást hogy még azt is tartsam, minek?
Húgomat kifizetem a szülői házból, és ennyi a titok. Megvan mindenem elférünk, én nem ismerkedek senkivel, ismerkedjenek a nők velem, legalább megszimatolom hogy ki akarja a jóba beletenni az egy szál bőröndjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!