Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem unalmas még ez a téma,hogy...

Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?

Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.

2023. nov. 2. 22:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 A kérdező kommentje:
19 így van,nehogy már azért adósodjak el életem végéig hogy hátha szóba áll velem egy nő.És a nő aki elvárja tőlem hogy legyen kocsim lakásom mit csinált?Semmit sodródott az árral mint a többi ember és várta a csodát.
2023. nov. 3. 00:16
 22/148 A kérdező kommentje:
És az igazság az hogy sok férfi és nő is dolgozni nem szeret,de azt szeretné hogy egy rózsadombi villában lakjon meg jó kocsival járjon.De mivel ő ezért tenni nem akar,azért várja el hogy a férfinek ezek meglegyenek,mert tudja hogy ő is élvezni fogja a jó kocsit meg a villát és még dolgozni se kellett érte.
2023. nov. 3. 00:23
 23/148 anonim ***** válasza:
91%
Ha számodra unalmas a téma, akkor ne olvasgass róla, mert csak feleslegesen bosszantod magadat.
2023. nov. 3. 00:36
 24/148 anonim ***** válasza:
92%
Csak itt Magyarországon gáz az embereknek máshol nincs ilyen gond. Tipikus magyarok akik inkább hitelről hitelre mennek és beledöglenek ha kell de akkor is elköltöznek, hogy megmondhassák, hogy én elköltöztem, én már felnőtt vagyok. Utána meg sír, hogy nincs pénze mert a hitel mindent elvisz. Csak így tovább magyarok. Hajrá. Előre ne hátra.
2023. nov. 3. 00:39
 25/148 anonim ***** válasza:
72%
Az olaszoknál meg a halálukig ott van a háttérben a Mamma!
2023. nov. 3. 01:36
 26/148 anonim ***** válasza:
18%

Egy bizonyos ponton fel kell noni es kibujni anyuci cicije mogul.

Bruhhuhu pénz. Ha nem keresel annyit 30 evesen hogy ne okozzon gondot egy albi, akkor surgosen valts karriert vagy orszagot. Mindkettore adott a lehetoseg.

En 30 evesen vettem hitelmentes ketszobas lakast pesten par eve.

Elotte a parommal eltunk albiban.

Minden baratomnak volt mar sajat lakasa 30 evesen. Most mar 35 fele kerteshazakat vesznek.

2023. nov. 3. 01:38
 27/148 anonim ***** válasza:
100%

"Tipikus magyarok akik inkább hitelről hitelre mennek és beledöglenek ha kell de akkor is elköltöznek, hogy megmondhassák, hogy én elköltöztem, én már felnőtt vagyok. Utána meg sír, hogy nincs pénze mert a hitel mindent elvisz."

Ja igen, 100 ezerből nyomorog, csak azért hogy elmondhassa, ÉN!! elköltöztem, ÉN!! már felnőtt ember vagyok!

Aztán valahogy mégis visszaeszi őket a fene! Vagy azért, mert csóróság van, vagy azért mert a házmester kidobja, vagy azért mert tönkre megy a kapcsolata!

Láttunk már ilyet!

2023. nov. 3. 01:38
 28/148 anonim ***** válasza:
14%
Egy normális ember már rég a párjával él együtt 30 évesen. Vagy aki a szüleivel él még, oda viszi a nőjét/hapsiját, vagy akit épp felszedett? Nevetséges, és ez mindkét nemre elmondható.
2023. nov. 3. 04:19
 29/148 anonim ***** válasza:
25%
Ahh mar 16evesen leptem volna a csajommal, vegul 18 voltam mire osszejott. A penzed annyi amennyit intezel magadnak. Mindenki valogat parkeresesnel.. vagy akkor szedj ossze vmi brutal randa ugyanugy csoro not ne incelkedj. Az megy veled a mamahoz biztos 😀
2023. nov. 3. 05:10
 30/148 anonim ***** válasza:
90%

A téma unalmas.

Viszont a nőknek ehhez semmi köze, aki nem akar a szüleivel lakni, az elköltözik, nem kell ahhoz nő.

2023. nov. 3. 05:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!