Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem unalmas még ez a téma,hogy...

Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?

Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.

2023. nov. 2. 22:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 anonim ***** válasza:
86%

"keresletnek és a kínálatnak találkoznia kell, ha nem, akkor úgysem a lakáson csúszna el a dolog..."

Ha találkozik, de otthon lakik, akkor meg a lakáson csúszik el.

Nem tudom mennyi idős vagy, de elég szomorú, ha tőlem kell megtudnod, hogy csak az a férfi lesz hűséges és az a férfi fog nőként kezelni, akit csak a személyisége alapon választottál. Férfinek is kell érzelmi biztonság. Ha tudja, hogy ha elkezdenek rosszul mennek a dolgai (pl. elveszíti a lakását és haza kell költöznie, el kell adnia a kocsiját, hogy kifizesse az albérletét, vagy kirúgják a jól kereső állásából) akkor kihátrálsz mellőle, (mert már "nem érzed a biztonságot", akkor mi oka lenne hűségesnek maradni? Nem csak miatta vagy vele. Természetes hogy megcsal meg tárgyként kezel. És ez sajnos azt kell hogy mondjam, hogy amíg a nő ilyen kereskedelmi alapon áll a kapcsolatához (ha már te is kereslet kínálatot emlegettél) akkor ez sajnos így van egálban.

Igaza van a 70-esnek, hogy alapvetően tényleg az lenne a normális, hogy a férfi ilyenkor már nem lakik otthon, és megteremtette a javakat, biztonságot, mi egyebet, csak azt feleltjük el, hogy egy olyan nem normális helyzet áll fent, amikor alig van munkalehetőség (főleg ami élhető és amiből meg lehet élni), és a bérek nagyon távol állnak azoktól az áraktól, amiből a többség meg tudja teremteni a "biztonságot". Az a nő, aki ennek ellenére is ilyen elvárásokat nyújt (pláne ilyen bullsitt magyarázatokkal), az bizony csak biológiailag nő. És ez nem hímsovinizmus és nem nőgyűlölet, hanem tény.

2023. nov. 9. 16:15
 72/148 anonim ***** válasza:
100%
Jaj egy létrázós lány.
2023. nov. 9. 17:56
 73/148 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy igazságokat írhattunk ki, ha már semmire nem reagál. :P

Mondjuk arra sem tudott, hogy mit nyújt egy férfinek. :D

2023. nov. 9. 19:15
 74/148 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk saját lakásom nyújtom neki, ha albérletben lakik :)

De az anyukájával akkor sem szeretnék találkozni egyből, bocs.

És nem érdekel a pénze, de arra legyen igénye, hogy nem a mamahotelbe viszi a barátnőjét.

Ti mit vártok el egy nőtől? Most már kíváncsivá tettetek...

2023. nov. 9. 20:03
 75/148 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt válaszolnék: Tudod mi az a mamahotel? Vagy hogy kik a mamahotelesek?
2023. nov. 9. 20:28
 76/148 anonim ***** válasza:
100%
Be kéne tiltani ezt a mama hotel dumát, és 500 000 Ft kártérítést fizettetni azzal, akitől elhangzik, mert káros.
2023. nov. 9. 20:43
 77/148 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell válaszolni, úgyis belémkötsz :)

Ahogy a kereslet-kínálat találkozásába is sikerült kereskedelmet belevinni, pedig az szerintem annyit jelent, hogy például ha egy pasi olyan csajt keres, aki jár vele edzőterembe, akkor az nem én leszek, de ha olyanra vágyik, aki szívesen főz, akkor ott már részemről megvan a kínálat. Mint ahogy nálam meg az az egyik elvárás, hogy ne legyen homlokegyenest más a zenei ízlésünk, részemről ez egy "kereslet" rock-kedvelő pasira. Ha épp nincs ilyen kínálatban, akkor nem jön létre a bolt :)

2023. nov. 9. 20:45
 78/148 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolok én, vagyok annyira jól nevelt (bár igaz a 71-es hozzászólásomban valamennyire benne van a válasz), csak szeretném tudni hogy tudod e kik azok a mamahotelesek. Nem is igazán kötekedési alapból, hanem hogy talán megértsük egymás álláspontját, gondolatmenetét, meg ilyeneket.
2023. nov. 9. 20:48
 79/148 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az a mamahoteles, aki nem akar/tud leválni a szülőkről (ha csak anyagilag, az a jobbik eset).

Én írtam korábban azt magamról, hogy nem vagyok anyagias, ezt továbbra is tartom.

Nincsen szükségem arra, hogy egy férfi rám költse a pénzét, ennek ellenére vannak olyan hobbijaim, amiket szeretnék közösen űzni a párommal, ezekhez viszont pénz kell, de az sem egészséges szerintem, ha ezeket mindig én fizetem. Erre mi a megoldás szerinted?

Elvált vagyok amúgy, évekig kerestem sokkal jobban, mint a férjem, fizettem a nyaralásokat a saját spórolt pénzemből, a bevásárlásoknál sem felezgettünk, egyértelmű volt, hogy ha én állok jobban, akkor többet is dobok be a mindennapokba, hiába alakult úgy, hogy külön kasszán voltunk. Ha nem hülyül meg a végére, még mindig együtt lennénk, ott nem érdekelt a pénz, viszont nem is ebből a felállásból indultunk, tehát biztos lehettem benne, hogy nem a pénzemet akarta ő sem...

2023. nov. 9. 21:46
 80/148 anonim ***** válasza:
93%
De, tök unalmas. Az incelek meg a nők részéről is.
2023. nov. 10. 02:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!