Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem unalmas még ez a téma,hogy...

Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?

Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.

2023. nov. 2. 22:43
 111/148 anonim ***** válasza:
88%
Általában azok tolják ezeket a mamahoteles dumákat, akik már 18 évesen elköltöztek és arra flexelnek hogy 10 emberrel együtt bérelnek egy lakást, de azért ő külön él vagy azok akik már 20-évesen megörökölték a mama/papa budai lakását.
2023. nov. 23. 09:25
 112/148 anonim ***** válasza:
94%
Meg azok, akik úgy akarnak előrébb jutni az életben, hogy odacsapódnak a javasabb emberhez, a semmijükkel.
2023. nov. 23. 12:02
 113/148 anonim ***** válasza:
100%

Egyedulallo ferfikent nehez kulonkoltozni. Egy kivetelevel az osszes haverom ugy koltozott el otthonrol hogy mar volt baratnoje es osszekoltoztek. A nok javaresze is csak ugy tud kulonmenni ha van parkapcsolata.

En is akkor koltoztem el mikor a baratnommel osszekoltoztunk. Ha szingli lennek akkor lehet hogy meg most is otthon laknek mert egyedul nem jutottam volna el odaig hogy hazat vegyek.

2023. dec. 1. 02:27
 114/148 anonim ***** válasza:
85%
Ha normális nőt akarsz, tegyél érte: Tegyél szert javakra, hogy lehessen látni benned eszményképet, amilyet a nő a javaid alapján beléd lát és beléd szeret. Ha meg nem. Hát akkor ne csodálkozz, hogy olyanok jutnak, akik alig kellenek bárkinek is, vagy tudják hogy örülsz hogy találtál valakit és elviseled ezért a leuralási vágyukat, amiért szóba álltak veled.
2023. dec. 1. 13:07
 115/148 anonim ***** válasza:
85%
Még szerencse, hogy nem minden nő bukik a pénztárcára kedves utolsó :D. Vannak normálisak, csak nem az instagram modellek között kell keresni.
2023. dec. 1. 15:55
 116/148 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tudom milyen nők vannak az instagramon, nincs instagramom.

Persze hogy nem minden nő bukik a pénztárcára, de ez egy elég csúnya ferdítés volt a részedről, hogy elvidd a figyelmet arról, amire rávilágítottad, és beállítsd annak, hogy minden nőt pénzéhesnek nyilvánítottam. A híradóból tanulod ezeket a ferdítési technikákat? :D

2023. dec. 1. 17:33
 117/148 anonim ***** válasza:
96%
A szüleivel lakik? Juj... pedig mennyivel jobb felvenni CSOK-ot, babaváró hitelt, mellé még vagy 50 milliót 30 évre, havi 2-300 ezres fizetésre. Majd összeb@szni 3 gyereket, akiket fel is kell nevelni, etetni, ruháztatni. Tényleg nagy buli, még a hülyének is megéri. Főleg annak.
2023. dec. 7. 20:01
 118/148 anonim ***** válasza:
95%
És még az is benne van a pakliban, hogy mondjuk valamelyiküknek borul a bili és válás lesz a vége. Na az már tényleg bomba üzlet.
2023. dec. 7. 20:03
 119/148 anonim ***** válasza:
43%
...
jan. 5. 23:51
 120/148 anonim ***** válasza:
52%
Az a nő aki ez alapján választ, vagy legalábbis bármilyen javai is számítanak, nem csak a személye, az megérdemel monogámiát?
jan. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!