Nem unalmas még ez a téma,hogy egy 30-as férfi miért lakik még a szüleivel?
Figyelt kérdés
Ma megint olvastam egy cikket erről,szerintem unalmas.De ha valaki nem tudná a választ rá elárulom.Alacsony bérek,drága albérletek,válogatós nők.Tessék megválaszoltam.2023. nov. 2. 22:43
132/148 anonim válasza:
Hát elég érdekes folytatás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
133/148 anonim válasza:
Nem, mert a jelenség létezik és nagyon is aktuális. Természetes hogy ha valami ennyire jelen van, sok téma van róla. A jelenséget kell megszüntetni, nem a témát, mert ez nem olyan mint az incel, hogy nem létezik mégis beszélnek róla.
135/148 anonim válasza:
Az már elég unalmas hogy random két hetente valaki feléleszti a threadet a tartalmatlan véleményével.
136/148 anonim válasza:
Senki sem kötelez hogy elolvasd, de sajnos érzékenyítő tréningre sem kötelez téged senki sem a témában, pedig ahogy elnézem a hozzászólásodat, jót tenne.
137/148 anonim válasza:
A jelenség miatt rinyálj, ne azért, mert sokan felteszik ezt a kérdést!
138/148 anonim válasza:
135-ös, A Netflix is így csinálja. Újra meg újra meg újra lenyomja torkodon a szerintük helyes ideológiát pontosan azért, hogy egy nap változás legyen.
140/148 anonim válasza:
A netfilx fikció, ez meg valós életből lévő és létező gondok. Le kéne jönni a rózsadombról néha kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!