Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit szóltok ehhez a
sztorihoz?
Figyelt kérdés
Az első nap a suliba nagyon rosszul sült el. Késett a buszom, ezért 2 perccel később értem be, és már mindenki kiválasztotta az új helyét az idei tanévre. Legelöl ült külön-külön 2 lány és mindkettő mellett volt hely. Én kiválasztottam azt a helyet ami pont a táblával szemben van, mert az kényelmes. Így hát leültem a lány mellé. Ő azt mondta hogy nem szeretné ha ott ülnék, mert egyedül szeretne, felakarja polcolni a lábát a székre, és meg van a kis csoportja akivel beszélget (mögötte ülő 2 osztálytársunk) azt is mondta hogy zavarom, ezért üljek el. Elültem a másik lányhoz akinél volt hely, de Ő is elzavart, mert más akart mellé ülni és így el kellett ülnöm. Vissza akartam ülni ahhoz az osztálytársamhoz akihez legelőször ültem, de Ő azt mondta hogy nem szeretné. Könyörögtem neki szó szerint hogy engedje meg, de nemet mondott. Bejött a tanár én pedig álltam a cuccaimmal a kezembe és akkoris csak kérleltem végül akkor megengedte. Olyan kínosan, rosszul érzem magam😔 Mit tegyek?
Utolsó nagyon köszönöm hogy írtál 😊 Ha esetleg nem gond akkor holnap írok privát üzenetben
2023. szept. 1. 21:40
22/35 anonim válasza:
Csatlakozom a #6-oshoz, rohadtul kegyetlen érzés, főleg hogy gondolom a többiek mind őket nézték, és senki nem lépett közbe.
Nálam is volt egy ilyen, és velem egy fiú csinálta azt, hogy elhuzta a padot, mert nem akart mellém ülni.
De volt olyan hatodikban, hogy annyira kihúzódott egy másik fiú a pad szélére, hogy a füzete az ölében volt, a tolltartóját meg ledobta a földre. Az esetet rosszabbította, hogy a matek tanár nem hagyta annyiban és megvédett, de bár ne tette volna, mert így még kínosabb volt az egész.
2023. szept. 1. 23:26
23/35 Darius- válasza:
Ahol én tanítok külföldön a tanárok döntik el ki hol ül. Én tornát tanítok, így ott ezzel nincs gond. Viszont megkaptam az angolt is múlt évtől. Akik sokat beszélgettek egymással órán szétültettem őket, volt erre néhány példa.
Próbálj kicsit energikusabb, erőszakosabb lenni. Azokat nem közösítik ki, én így tapasztaltam.
2023. szept. 2. 01:26
24/35 Darius- válasza:
Talán próbálkozz inkább a fiúkkal barátkozni, ha a lányoknál nem megy.
2023. szept. 2. 01:28
25/35 anonim válasza:
Járj el sportra ami erőssé tesz kemeny önvédelemre kravnagara stb , ezek beedzenek az eletre és fejlesztenek . Ezt tartsd titokban ne posztold reklamozd , amig a többi trendi segggarc magamutogat aljas stb te épited magad ...
2023. szept. 2. 07:50
26/35 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. Én most vagyok 11.-es, hatosztályos gimibe járok, szóval ez az ötödik évem itt. És meg kell mondjam, hogy sok ember volt akivel jóban voltam majd azóta nem és fordítva is. Az egyik legjobb barátommal úgy igazán csak 9.-ben kezdtem el beszélni, miközben végig osztálytársak voltunk. Én azt tudom ajánlani, hogy ha valaki szimpatikus esetleg az osztályodból, ne félj odamenni, remélhetőleg nem lesz akkora bunkó, mint ez a két lány akiről írtál. Illetve olvastam valamelyik kommentben volt, de az szerintem is elég fontos, hogy az évfolyamokon is van ugye közös óra stb, velük is érdemes lenne egy próba. A szüleidet nem értem, még ha jó is az az iskola ahova jársz, mert híres vagy valami, semmire nem jó, ha te ott csak rosszul érzed magad és sok évet elpazarolsz egy ilyen helyen.
2023. szept. 2. 14:31
27/35 anonim válasza:
Ne az öltözködésedben meg a sminkedben keresd a hibát, általában semmi köze hozzá a dolognak. Sokszor csak a semmiért utálnak. Én is csak azokat tudom tanácsolni, amelyeket az előző kommentelők.
Én is ilyen helyzetben voltam, tavasszal érettségiztem, most kezdem az egyetemet. Szóval ennek az időszaknak is vége lett, túléltem, jöhet az új kezdet. Ha beszélnél valakivel, aki volt ilyen helyzetben, írj nyugodtan.
2023. szept. 2. 17:15
28/35 anonim válasza:
Természetesen nem a kérdező a hibás, de nem gondolnám, hogy a 2 lány igen. Nekem is az osztályomban van elég sok olyan ember, aki, ha oda ülne mellém, nem nézném jó szemmel. Ez azért van, mert számomra nagyon taszító a személyiségük. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik meg engem nem kedvelnek valami miatt. Ezt el is fogadom, nem ugrálok köréjük. Valóban, ha csak nálam lenne üres hely, akkor képtelen lennék elfogadni a tényt, hogy mellém ül olyan valaki, akit nem kedvelek, de könyörgöm ne szidjuk már azokat az embereket, akik valamiért nem kedvelnek. Ezt el kell fogadni. Senki sem köteles a másikat kedvelni.
2023. szept. 3. 08:24
29/35 anonim válasza:
Nem képtelen, hanem kénytelen lennél elfogadni, hogy melléd ül olyan, akit esetleg nem kedvelsz, ha máshol nincs neki hely, 28as.
2023. szept. 3. 09:37
30/35 anonim válasza:
Nem kell kedvelni senkit, de ez nem jelenti azt, hogy bunkónak kell lenni vele. Én egy olyan fiú mellett ültem, akivel a 4 év alatt soha nem beszéltem, ergo nem is kedvelhettem, mégse húzta a száját, mert tudta, hogy ez nem kívánságműsör, hogy kénye-kedve szerint kisajátítson magának két helyet egyszerre, csak mert olyan ül mellette, akit nem szeret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!