Ismerkedés. Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Figyelt kérdés
adott: megismersz valakit neten. beszéltek párszor, ő találkára hív, de neked van valakid. persze ő ezt tudja, te el is utasítod, felajánlja felhív, de te nem adod meg a számod. közli jól van, megy is, de nem sokkal rá ír, hogy pedig jól jártál volna vele. Te ezt figyelmen kívül hagyod. eltelik kis idő, újból keres, majd pár sablonos szöveg után közli megy is, mert megy hozzá valaki. ti mire gondolnátok? mi értelme ennek? miféle bugyuta játék ez? sértődés? Dac? vagy mi a szösz?2014. jan. 10. 20:07
1/13 anonim válasza:
Egyféle bugyuta játék, ne foglalkozz vele.
2/13 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagynám. Miért érdekelne?
3/13 anonim válasza:
Ha van valakid, miért érdekel? Ezt nem értem
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3! Mert nem értem a viselkedését.. én ezt provokációnak érzem... Egyszerűen kíváncsi vagyok mások véleményére... ennyi az egész. :)
2014. jan. 10. 20:15
6/13 A kérdező kommentje:
Amélia, így, ezzel az előadásmóddal? nem is ismerjük egymást szinte semennyire. Nem értem én a férfiakat... rájöttem. :D
2014. jan. 10. 20:22
7/13 Amélia:) válasza:
Hát persze... Először teper, hátha értékeled, hogy kitartó. Aztán rájön, hogy inkább elérhetetlennek mutatja magát (és h odavannak érte a nők), mert akkor esetleg te akarod levadászni őt. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Amélia, ha így lehet, akkor remélem jót szórakozik, mert én most ezen szívből igazán jót mosolyogtam. :D Minden tiszteletem a férfiaké, de ami furcsa, az furcsa... :D
2014. jan. 10. 20:29
9/13 A kérdező kommentje:
mármint a pasi jót szórakozik... így szerettem volna írni, de kimaradt... :)
2014. jan. 10. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!