Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit csinálnátok? Nagyon...

Ti mit csinálnátok? Nagyon rosszul érzem magam miatta.

Figyelt kérdés

Az a helyzet ,hogy van párom,de ma összefutottam az exemmel és megcsókolt én meg hagytam neki sajnos,nagyon bánom ezt,mert eleinte nem akartam.

Mit tennétek?

2014. jan. 10. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Szakítanék a párommal, mert nem bírnám, hogy úgy viselkedtem, mint egy erkölcstelen r-ibanc
2014. jan. 10. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mond el a pasidnak hogy mi történt vagy hazudj és érezd magad szarul

én elmondanám a helyedben

2014. jan. 10. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék rajta,kettejük közül ki az,aki igazán érdekel,és őt választanám.
2014. jan. 10. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
De én tudom ki a fontosabb a párom az,csak nem tudom összezavarodtam az ex meg nős.
2014. jan. 10. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én azt javaslom mivel nem rég mentem keresztül egy ilyenen, hogy minnél előbb mond el, ha kellő empátiával rendelkezik megérti. Neked meg azt kell megértened hogy elsőre haragudni fog rád, és lehet szakítani is akar, ragaszkodj az időhöz. Kicsit hagyd lenyugodni, majd újra keresd. Viszont az ex az nem véletlenül ex. Ezután kicsit bizalmatlanabb lesz, lehet jobban oda fog rád figyelni.

Viszont őszintén, mi történt, hogy és mit érzel iránta.

Neked se jó hazudni és megvárni míg a bűntudat emészti fel a kapcsolatokat.

2014. jan. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!