Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a főnökötök ilyen lenne? Igazam van, vagy rosszul látom a dolgokat?
ez esetben nyugi.de valahogy érzékeltetned kéne a nővel,h.te vagy a nyerő.legalábbis ebben a helyzetben..
tudasd vele(burkoltan)h.boldogok vagytok,és senki nem állhat közétek.
hmm.ez tényleg kicsit fura...de szerintem nem kell aggódnod...
nem akar a férjed félrelépni...ha akarna,nem ezzel a nővel tenné szerintem...bocsi,ezzel nem idegesíteni akarlak..
de azért tartsd távol tőle,amennyire lehet..
hát nézd...mondjuk először is a férjed ne legyen ott mindig...a főnöködnek ne legyen alkalma látni őt és ha csak még egyszer félreérthető megjegyzést tesz akkor hívd félre a főnököd vagy ha mások is hallják a megjegyzést akkor ott vedd fel a kesztyűt és ott teremtsd le hogy mit képzel magáról hogy ennyire rá van akadva a férjedre. Nem kell félni attól hogy a főnököd....
Ha kirúg ezért akkor kirúg de mindenképpen jogos a leteremtés....végülis ha azt nézed ha olyan a főnököd akkor választanod kell: a munkád vagy a férjed veszíted el...ha a két fél tetszik egymásnak és itt van is szó erről akkor mindig azt mondom hogy a vonzalom ura a hűségnek. Mindegy hogy akarja e megtenni a férjed vagy nem...elég egy gyenge pillanat és egy kompatibilis személy. Ahogy mindenkinek.
Én a helyedben ha ilyen megjegyzéseket tenne vagy így viselkedne a főnököm tuti hogy mások előtt jól leteremteném. Az hogy a főnököd, az vonatkozzon a melóra, az hogy a párod után kajtat, az személyes kihívás. És persze bízhatsz a hűségben de jobb biztosra menni.
Jakomo 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!