Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Barátnőmet kivittem külföldre,busszal mentünk.A buszon ült egy csávó és mondta,hogy tök jól néz ki stb (ez nálunk nem probléma,én is megmondom ha nekem tetszik egy csaj). De nem elég,hogy áradozott,hogy mennyire szépen ki van gyúrva stb,elkezdte keresni a társaságát. Mi egy kicsit összekaptunk,úgyhogy fél napot vele dumálgatott,jól elvoltak...
Utolsó nap a csávó is közölte,hogy mennyire tetszik neki a csajom,és mennyire xar,hogy kb a távolság miatt soha többé nem látják egymást.
Hazaértünk,másnap bejelölték egymást facebookon.
Nem szép dolog,de be akartam lépni a facebookjára,hogy irtak-e egymásnak,facebookos jelszava meg lett változtatva....(évek óta ugyanaz a jelszava mindenhol).
Nem akarok papucs lenni,hogy tűröm és szemet hunyok felette,mert szeretem,de nem akarom elhinni,hogy ennyi volt vége.
Mit tegyek?
semmit ne tegyél. és ha írnak egymásnak, akkor mi van? fb-n keresztül még senkinek nem sikerült dugni sztem :D
csajok szoktak ilyeneket csinálni, hogy a pasijuk ilyen-olyan fiókjait nézegetik, ez szánalmas tőlük is, de egy férfitól is ugyanolyan gáz.
Ne a facebookját akard ellenőrizni, hanem vele beszélgess el, mert ahogy látom elkéne....
Ne haragudj, de milyen kapcsolat az, ahol a pár összeveszik és utána a nőnek van pofája másik férfival a párja szeme láttára flörtölni?? Valamit szerintem nagyon elfelejtettél leírni, vagy pedig egy buta r.ibanc a barátnőd, már elnézést....
Ha tényleg semmi extra ok nem volt erre (NINCS!) akkor hagyd a francba, sokkal jobbat érdemelsz..
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!