Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit csinálnátok ebben a szituációban?
Adott egy olyan helyzet, hogy jártok egy sráccal, már legalább 3 hónapja, és a szexre kerül a sor. Megkérdezitek, hogy szűz-e még, és azt feleli, hogy már nem. Erre megkérdezitek, hogy kivel veszítette el, és ő odamegy a szekrényhez, és előkap egy love dollt...
Normális esetben nem tennék fel egy ilyen kérdést, csak haverommal ezen gondolkoztunk, és kíváncsiak vagyunk mások véleményére. Szóval otthagynátok, nevetnétek, vagy őszintén mit csinálnátok?
23:38
a helyzet nem rólam szól, csak egy beszélgetés során merült fel. Am meg ha éenne bnőm, akkor azzal kezdeném, hogy elmondom neki
az nem biztos, hogy jó ötlet. nekem volt egy pasim, aki mint utólag kiderült, szűz volt. nem vettem észre, utólag mondta el, de ha tudtam volna, feszélyezett volna.
szóval sztem nem kell ezt kitárgyalni.
23:50
akkor inkább, ha megkérdezné, akkor mondanám el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!