Rosszul érzem magam a bőrömben. Csúnya vagyok mert tele van az arcom anyajegyel. Mit tegyek? Mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 11:51
1/6 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ő tudna segíteni. Az anyajegy nem csak csúnya, de veszélyes is lehet, elrákosodhat, napsütésben is vigyázni kell rájuk, erős naptejjel kenni a bőrödet, főleg ahol anyajegyes vagy. Én is hasonló problémával küzdök, mint te, szerencsére nekem az arcomon nincs sok, inkább a hátamon és a karomon. Nem szedték le, de engem nem is zavar különösebben. De ha téged igen, kérdezd meg a bőrgyógyászt, le lehetne-e szedetni.
2/6 anonim válasza:
Amikor azt írjátok, hogy sok rajtatok az anyajegy, akkor miekkorára gondoltok pontosan? Az én arcom is tele van, de az enyémek maximum 1-2 mm átmérőjüek.A tiéd is ilyen, vagy nagyobb?
3/6 A kérdező kommentje:
hát...nekem is akkora kb. ien kiáloak...de csak az egyik arcomon és mostanában jött ki mert kiskoromban nem volt egy sem! És az orvosok enm ajánlják a lézeres....hanem csak a kimetszésest de nem akarom h tele legyen az arcom heggekel :S . És nagy az esélye h elrákosodik és nem akarok még további műtéteket...de igy nem bírok élni.:(
te mit tettél vele?
2009. aug. 2. 13:16
4/6 anonim válasza:
Hát nekem nem ilyen kiállóak, hanem olyan mint máshol , csak sötétebb a bőr.Hát szerintem az enyémeket még műteni sem lehetne...Nekem is kb. 20 ilyen anyajegy van CSAK az arcomon..A testemen már nem is számolom.De mondom ezek nem olyan kiállóak.
5/6 anonim válasza:
nem csúnya aaaaaz namár:D
én meg tele vok szeplőkkel az arcomon :P és nem gáz. nem csúnya.
különleges vagy ne hisztizz:D hegek undoritoak szal necsináld
6/6 anonim válasza:
hátigen, inkább legyen tele az arcod anyajeggyel, mint hogy k.rvasok heggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!