Most mit csináljak? Ti mit csinálnátok? Van esetleg nektek is ilyen problémátok?
Figyelt kérdés
Régebben volt rajtam pár kiló felesleg és nagy melleim voltak. Mindenki azt mondta, hogy arányos a testalkatom de nekem nem tetszett és elkezdtem fogyókúrázni és futni. Lefogytam ezzel nincs semmi baj. De a melleim viszont nagyok maradtak és én nagyon rondának érzem magamat. Milyen ruhák illenek ilyen alakhoz?? Vagy ti mit gondoltok erről képet nem merek felrakni a netre!!! Előre is köszi!!2011. júl. 21. 18:38
1/12 anonim válasza:
szerintem tehetsz fel, úgyse ismer rád senki. egyébként így ahogy elképzelem, nem biztos, hogy csúnya.
2/12 anonim válasza:
Jajj!Nekem meg pont az a bajom,hogy a fogyás következtében jócskán lecsökkent a mellméretem.Egyébként sem voltak hatalmas melleim,de azért nem is voltam deszka...most,hogy leadtam 12kg-ot alig maradt cicim,pedig ez volt az egyetlen testrészem amivel elégedett voltam....:(
4/12 A kérdező kommentje:
nem lógni szerencsére nem lógnak
2011. júl. 26. 18:18
5/12 anonim válasza:
Szerintem sem lehetsz olyan csúnya..:) ha csak esztétikai probléma ez,akkor ne csinálj semmit! úgy vagy jó ahogy. Ha már van valamiféle hátfájásod a méretből adódóan,akkor viszont más melltartót kellene venned,ami jobban tart(de ezt nem írtad,szóval nem hiszem..:))
6/12 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 26. 19:05
7/12 anonim válasza:
Csinálj fekvőtámaszokat, meg mellizomgyakorlatokat, attól elvileg picit kisebb lesz, ha sokat csinálod. De nem hiszem, hogy olyan csúnya lenne. Meg az még mindég jobb, ha kicsit nagyobb a melled, mint ami pont arányos lenne, mintha kisebb... :D
8/12 anonim válasza:
hát te hülye vagy b*zd +:DDa legtöbben nők akik fogyóztunk szenvedünk a kis mellünkkel te meg rondának látod??én ezt nem értem :D ez fake
9/12 anonim válasza:
nem hiszem,hogy csak jó kedvéből írta ki és fake!
igenis vannak olyan emberek,akiknek problémát jelent az,ami másnak áldás lenne...de ez mindenben és mindenkinél így van...akinek egyenes a haja göndört szeretne és fordítva...stb. ezen nem éri meg vitatkozni....
10/12 A kérdező kommentje:
22:50-nek köszi hogy megvédett és nem vagyok fake
2011. júl. 27. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!