Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Eléggé duci vagyok.Combom,fenekem nem annyira vészes,de a hasam eléggé nagy.Ehhez társulnak a kicsi melleim.Push-up melltartót hordok,igy formásabbnak tűnnek,de melltartó nélkül sokkal kisebbek.Kezdek belenyugodni,már nem érdekel annyira.De azért még most is elég zavaró.

Mit tegyek?Valami mellnagyobbitó trókköt,tornát tudnátok javasolbi?Nem zavarna hogy kicsik,ha vékony lennék.Általában úgy szokott lenni,hogy aki nagyobb darab annak jó nagy mellei vannak.Ha vékony lennék,szerintem egyáltalán nem lenne mellem.Szerintem ez is csak a háj.

Ti mit tennétek a helyemben?:/Nem akarok két görögdinnyét,de azért örülnék ha nagyobbak lennének.

16L

2011. ápr. 3. 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Vagy magától nő meg, vagy műtét. Nincs olyan szer ami hatására megnő. Hormonkezelést meg se említem.

Mi kis mellűek csak a melltartókkal variálhatunk.

2011. ápr. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!